Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Filip Kostic, Fenerbahçe'ye Kiralık Olarak Transfer Oldu

Filip Kostic, Fenerbahçe'ye Kiralık Olarak Transfer Oldu

Juventus, Filip Kostic'in Haziran 2025'e kadar Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, Kostic'i kadrosuna kattığını açıkladı ve transfer töreni düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filip Kostic, Fenerbahçe'ye Kiralık Olarak Transfer Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Juventus, Filip Kostic'in Haziran 2025'e kadar Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı. 

İtalyan kulübü, Kostic’in Torino'ya geldiğinden bu yana yüksek performans sergilediğini ve yeni bir maceraya atılmak üzere Fenerbahçe'ye transfer olduğunu belirtti. Juventus'un açıklamasında, “Kostic, bağlılık, adanmışlık, ciddiyet ve kalite anlamında katkı sağlamaktan asla geri durmadı. Şimdi onu yeni bir macera bekliyor. İyi şanslar Filip” denildi.

Fenerbahçe'den Kostic Açıklaması

Fenerbahçe, Filip Kostic’in transferini resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, Kostic’i Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığını ve kendisiyle bir sözleşme imzaladığını belirtti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Fenerbahçemize hoş geldin Kostic. Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi” ifadesine yer verildi.

Transfer Töreni

Kostic’in transferi için düzenlenen tören, Fenerbahçe'nin duyurusu ile resmiyet kazandı. Transferin ardından Kostic, taraftarlar önünde ilk kez sahaya çıkmayı dört gözle beklediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel: AKP İktidarda Kaldıkça Hiçbir Çocuğumuzun Canı Güvende Değil

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel: AKP İktidarda Kaldıkça Hiçbir Çocuğumuzun Canı Güvende Değil