Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fernando Santos: "Sorumluluk Bana Ait"

Fernando Santos: "Sorumluluk Bana Ait"

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK'ya karşı alınan mağlubiyet sonrası rakibin üstünlüğünü kabul ederek sorumluluğu üstlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fernando Santos: "Sorumluluk Bana Ait"
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'ya konuk oldukları maçı 2-0 kaybettikten sonra açıklamalarda bulundu. Mağlubiyet sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Santos, rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek sorumluluğu üstlendi.

Santos'un Değerlendirmesi

Maç sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Fernando Santos, "Bugün rakip bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyilerdi ve fırsatlardan faydalandılar. Bugün biz yeterince iyi değildik. Sorumluluk bana ait. Bu sorumluluğu hoca olarak alıyorum. Rakibimiz bizden iyiydi. Bizim de bazı pozisyonlarımız vardı ama bugün mağlup olduk" dedi.

"Baskı Hissetmiyorum"

Son haftalardaki kötü performans ve olası bir tasarruf konusunda sorulan bir soruya cevap veren Santos, "Baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme baskısı. Bunun dışında bir baskı hissetmiyorum. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmek yapabileceğimiz en iyi şey olacak. Bu konuda da sorumluluğu ben alıyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep FK'nın Galibiyeti

Gaziantep FK'ya mağlup olarak 46 puanda kalan Beşiktaş, Gaziantep FK'nın puanını 31'e yükseltmesine izin verdi. Maç sonrası takımın kötü performansını değerlendiren Santos, gelecek maçlarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da İftar ve Sahur Artık Ses Bombasıyla Bildiriliyor

Bursa'da İftar ve Sahur Artık Ses Bombasıyla Bildiriliyor