Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin Yıldızı Dzeko'dan Gelen Sakatlık Şoku: Galatasaray Derbisinde Sahada Olabilecek mi?

Fenerbahçe'nin Yıldızı Dzeko'dan Gelen Sakatlık Şoku: Galatasaray Derbisinde Sahada Olabilecek mi?

Fenerbahçe'de Dzeko Krizi: Derbide Sahada Olacak mı? Taraftarları Endişelendiriyor!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin Yıldızı Dzeko'dan Gelen Sakatlık Şoku: Galatasaray Derbisinde Sahada Olabilecek mi?
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin Bosnalı yıldız futbolcusu Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde yaşadığı zorlanma sonrası taraftarları endişelendiren bir durum ortaya çıkmıştı. Ancak, sarı lacivertli kulüp, yaptığı resmi açıklama ile Dzeko'nun durumunun ciddi olmadığını duyurarak taraftarlarını rahatlatmıştır.

Edin Dzeko'nun sakatlığı ney?

Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Edin Dzeko'nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı şikayeti üzerine Ataşehir Acıbadem Sağlık Hastanesi'nde gerçekleştirilen MR incelemesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilmiştir. Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun tedavi sürecinin başladığı belirtilerek detaylı bilgi verilmiştir.

Edin Dzeko

Edin Dzeko'nun sakatlığı ciddi mi?

Dzeko'nun sakatlığına rağmen, sarı lacivertli ekip, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla taraftarlarına olumlu bir hava katmıştır. Boşnak yıldızın antrenmandan neşeli bir fotoğrafının yer aldığı paylaşımda "Endişeye mahal yok endişeye" ifadeleri kullanılarak, Dzeko'nun durumunun ciddi olmadığı vurgulanmıştır.

Edi̇n Dzeko

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesinde Dzeko'nun Kayserispor maçında riske edilmemesi ve derbide sahada olması bekleniyor. Bu gelişme, taraftarlar arasında büyük bir rahatlama yaratmış ve Dzeko'nun kritik maçta forma giyebileceği umudunu artırmıştır. Takımın bu önemli futbolcusunun durumu yakından takip edilmeye devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya’da operasyonla Roma dönemine ait 5 heykel ele geçirildi

Malatya’da operasyonla Roma dönemine ait 5 heykel ele geçirildi