Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin genç yıldızı Avrupa'nın radarında yıldız oyuncunun bonservisinin alt limiti belli oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Avrupa'nın radarında yıldız oyuncunun bonservisinin alt limiti belli oldu

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu için sarı-lacivertli ekip, genç yeteneği elden çıkarmaya sıcak baktığını gösteriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Avrupa'nın radarında yıldız oyuncunun bonservisinin alt limiti belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Takım ve Fenerbahçe forması altında sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe yönetimi, transfer pazarlıklarını 20 milyon Euro'dan başlatma kararı aldı.

Ferdi'nin bonservisinin alt litimi belli oldu

Yaklaşan transfer döneminde Avrupa'nın birçok büyük kulübünün radarında olduğu belirtilen genç yetenek, Alman, İtalyan ve İngiliz ekiplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi, bu ilginin karşılığında en az 20 milyon Euro bonservis geliri hedefliyor. Yönetim ayrıca, bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeme kararı alarak pazarlık masasına sıkı bir duruşla oturacak.

0x0-1594993765710

Tam 15 gol attı

Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesinde serbest kalma bedeli bulunmaması, Fenerbahçe'nin elini transfer görüşmelerinde güçlendiren bir faktör olarak öne çıkıyor. 24 yaşındaki futbolcu, 2018-19 sezonunda 1.4 milyon Euro karşılığında NEC Nijmegen'den transfer edilmiş ve o zamandan bu yana Fenerbahçe formasını 165 kez giyerek 15 gol atmıştı.

01gdfe3e9vsjyvxm2tex

20 milyon Euro alt sınırı

Son olarak A Milli Takım'ın Almanya'yı deplasmanda 3-2 yendiği özel maçta attığı gol ve gösterdiği üst düzey performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, gelecekteki kariyerine yön vermek adına büyük bir potansiyele sahip. Fenerbahçe'nin belirlediği 20 milyon Euro'luk alt sınır, genç yeteneğin transfer sürecini merakla bekleyen futbolseverlerin ve kulüplerin dikkatini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gelin Kaynanasını Katletti! Kahvaltı Faciaya Dönüştü

Gelin Kaynanasını Katletti! Kahvaltı Faciaya Dönüştü