Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe' nin forvetinin şok açıklamaları

Fenerbahçe' nin forvetinin şok açıklamaları

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada takımının performansı, kendi bireysel performansı ve önlerindeki yoğun maç takvimi hakkında konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe' nin forvetinin şok açıklamaları
KAYNAK: İHA

Sezonun şu ana kadar iyi gittiğini belirten Dzeko, ligde ve Konferans Ligi'nde birinci olduklarını ve bunun istedikleri bir durum olduğunu ifade etti. Ayrıca, futbolda her maçı kazanmanın mümkün olmadığını ve önemli olanın mağlubiyetlerden ders çıkarmak olduğunu vurguladı.

Her oyuncu çok önemli

Kendi performansıyla ilgili olarak, bireysel başarıların takımın başarısıyla bağlantılı olduğunu söyleyen Dzeko, takımın iyi olduğu zaman bireysel performansların da arttığını ifade etti. Kaptan Dzeko, takımdaki her oyuncunun çok önemli olduğunu ve farklı görevleri olduğunu belirtti. Ayrıca, milli ara sonrası önlerindeki yoğun maç takvimine değinerek, bu duruma alışkın olduklarını ve büyük takımların her maçı kazanma hedefiyle oynadığını söyledi.

Türkiye Ligi zor bir lig

Dzeko, takım içi atmosferin güzel olduğunu ve birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayarak, dışarıdan gelebilecek negatif etkilerle başa çıkabilmek için büyük bir takım olduklarını ifade etti. Türkiye Ligi'ni, oynadığı diğer liglerle kıyaslaması zor olduğunu belirten futbolcu, genel olarak ligin iyi olduğunu ve her takımın futbol oynamak istediğini söyledi. Türkiye Ligi'nde rekabetin yüksek olduğunu belirten Dzeko, maçlarda dominan olmanın ve az boşluk vermeyen bir futbol oynamanın önemli olduğunu ifade etti.

Takım pozitif bir havaya sahip

Son olarak taraftarlara seslenen Dzeko, takımın pozitif bir havaya sahip olduğunu ve taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Birlik olmaları durumunda hedeflerine ulaşabileceklerini belirten Dzeko, zor anlarda taraftarların desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tac*zci hocaya teknik gezide yeni görev

Tac*zci hocaya teknik gezide yeni görev