Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Milli Sporcuyu Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe Milli Sporcuyu Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe, Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi Kadrosuna Kattı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Milli Sporcuyu Kadrosuna Kattı
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul merkezli spor kulübü Fenerbahçe, büyük bir transfer hamlesiyle Türk sporuna güç kattı. Olimpiyat şampiyonu unvanına sahip milli boksör Busenaz Sürmeneli, artık Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçe'den Yapılan Açıklamaya Göre...

Fenerbahçe Kulübü, Türk sporuna olan katkılarını bir kez daha gösterdi. Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp unvanını taşıyan Fenerbahçe, milli boksör Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Bu transferle birlikte Türk sporunun önemli isimlerinden biri olan Sürmeneli, sarı lacivertli formayı giyecek.

Türkiye'nin Gururu Busenaz Sürmeneli

Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda birçok başarı elde eden Busenaz Sürmeneli, Türk boks tarihine altın harflerle yazıldı. Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan milli sporcu, Türkiye'ye bu alanda ilk ve tek altın madalyayı kazandırdı. Şimdi ise Fenerbahçe formasıyla yeni zaferlere adım atacak.

Başarı Dolu Gelecek

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, Busenaz Sürmeneli'ye "Dünyanın En Büyük Spor Kulübüne hoş geldin" diyerek başarılar diledi. Sürmeneli'nin 2024 Paris Olimpiyatları başta olmak üzere önümüzdeki yıllarda katılacağı müsabakalarda başarılarını sürdüreceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum açıklarında 88 mülteci yakalandı

Bodrum açıklarında 88 mülteci yakalandı