Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Lille karşısında tur atlamak istiyor

Fenerbahçe Lille karşısında tur atlamak istiyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nun rövanş maçında yarın akşam Fransız ekibi Lille'i konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Lille karşısında tur atlamak istiyor
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında yarın Fransız ekibi Lille'i Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde ağırlayacak. Maç saat 20.00'de başlayacak ve sarı-lacivertliler, ilk maçta 2-1 mağlup olduğu rakibini taraftarının önünde yenerek play-off turuna yükselmek istiyor. Fenerbahçe'nin tur atlaması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Eğer maç 1-0 veya 2-1 gibi yakın bir skorla sonuçlanırsa, müsabaka uzatmalara, gerekirse penaltı atışlarına taşınacak.

Fenerbahçe Lille karşısında tur atlamak istiyor

274. Maç

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 274. maçına çıkacak. Şimdiye kadar 273 Avrupa kupası mücadelesinde 109 galibiyet, 55 beraberlik ve 109 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde 390 gol gördü.

Elemelerde 38. Maç

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında 37 kez sahne aldı. Bu maçlarda 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertli ekip, bu süreçte rakip filelere 55 gol gönderirken, kalesinde 45 gol gördü.

Kadro Detayları

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi için teknik direktör Jose Mourinho'nun listeye dahil ettiği oyuncular şunlar: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Maçı Jose Maria Sanchez yönetecek

Maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez'in yardımcılıklarını Inigo Prieto ve Juan Lopez Mir yapacak. Maçın dördüncü hakemi Guillermo Cuadra, Video Yardımcı Hakemi (VAR) ise Juan Martinez Munuera olacak. AVAR görevini ise Raul Cabanero üstlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Tümay ve Birgül Metin Ayrıldı mı? Kerem Tümay ve Birgül Metin'a Ne Oldu?

Kerem Tümay ve Birgül Metin Ayrıldı mı? Kerem Tümay ve Birgül Metin'a Ne Oldu?