Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Sert Çıkış: Takım Otobüsü Kurşunlandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Sert Çıkış: Takım Otobüsü Kurşunlandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar! Takım Otobüsü Kurşunlandı, Hakem Sorunu ve Passolig Eleştirisi Gündemde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Sert Çıkış: Takım Otobüsü Kurşunlandı

Fenerbahçe Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantının ardından Türk futbolundaki çeşitli sorunlara dair önemli açıklamalarda bulundu. Koç'un gündemindeki başlıklar arasında, maçların ertelenmesi, hakem sorunu, güvenlik tehditleri ve Passolig eleştirisi yer alıyor.

Erteleme Kararı ve Güvenlik Tehditleri

Ali Koç, erteleme kararına yönelik eleştirilerde bulunarak, "Erteleme kararında kulüp başkanlarına sorulmadı. Fenerbahçe takım otobüsü kurşunlandı. 50 kişi vardı otobüste viyadükte kurşunlandı. Halen faili meçhuldur ve bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin ayıbıdır. Orada bile maçlar oynandı. 'Fenerbahçe maçlara çıkmaza bedelini öder' dendi. Acele bir karar alındı." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Otobüs Saldırısı

Hakem Sorunu ve Çözüm Beklentisi

Hakem sorunu üzerinde duran Koç, "Hakemlerin hastane çıkışı açıklamaları, sözcü olarak seçtikleri kişiler içeride büyük rahatsızlık yarattı. Devre arasında çok ciddi radikal adımlar atılacağı, bu hakem sıkıntısının minimuma indirilmesi için bir yol haritası olduğu anlatıldı. TFF de bize bu hakemlerle gitmeyeceğini defalarca söyledi. Şimdi TFF hangi noktada göreceğiz. Bu işi haftalardır konuştuk. Hakem atamaları için Almanya'ya gidildi, yeni sistem getirileceği söylendi. Bekliyoruz. TFF bir ara 'Bu hakemler bizi de mi yemek istiyor?' kuşkusu yaşadı. Hakem sorunu devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Passolig Eleştirisi ve Temaslar

Passolig konusundaki eleştirilerini dile getiren Ali Koç, "Passolig mümkünse kaldırılsın dedik. Yeni bir ihaleden ziyade mümkünse tamamen kaldırılmasını istedik." dedi. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile temas halinde olacaklarını ve sorunların giderilmesi için tüm inisiyatifi alacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'dan Tepki! Bakanlıktan Kamu Yatırımı Yerine Karlı Yatırım!

Antalya'dan Tepki! Bakanlıktan Kamu Yatırımı Yerine Karlı Yatırım!