Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fatih Terim Seçil Erzan davasında ilk kez ifade verdi

Fatih Terim Seçil Erzan davasında ilk kez ifade verdi

Eski Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı teknik direktörü Fatih Terim, Denizbank'ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın adıyla anılan dolandırıcılık davasında ifade verdi. Terim, banka yöneticisiyle tanışmasını ve hesaplarını bankaya aktarma sürecini anlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Terim Seçil Erzan davasında ilk kez ifade verdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, Denizbank'ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın ismiyle anılan ve İstanbul'da görülen 'yüksek kârlı fon vaadiyle dolandırıcılık davasında' ilk kez ifade verdi. BBC Türkçe, Terim'in Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde müşteki sıfatıyla bugün verdiği ifadesine ulaştı.

ifadesinde ne dedi?

Fatih Terim ifadesinde, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’le Galatasaray Teknik Direktörü olduğu dönemde bir Şampiyonlar Ligi seyahati sonrası tanıştığını belirtti. Ateş’in kulüple anlaştıklarını ve Terim'e hesaplarını Denizbank'a taşımaları önerisinde bulunduğunu ifade eden Terim, başlangıçta tereddüt ettiğini ancak sonrasında Ateş’in ısrarıyla bazı hesaplarını Denizbank'a aktardığını dile getirdi.

Fatih Terim, Hakan Ateş'in kendisine özel bir müşteri gibi yaklaştığını belirterek, uzun yıllar Denizbank müşterisi olduğunu ve davaya konu olan olaya kadar bankadan memnun kaldığını ifade etti.

Terim, Hakan Ateş ile yıllar sonra bir etkinlikte karşılaştığını ve Ateş'in kendisine selam verdiğini ancak Terim'in tepkisiz kaldığını ve bu durumun Ateş'i şaşırttığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenilenmiş ürünlerin bakanlık sistemine kaydı zorunlu oldu

Yenilenmiş ürünlerin bakanlık sistemine kaydı zorunlu oldu