Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Eyüp Gözgeç Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Aday Oldu

Eyüp Gözgeç Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Aday Oldu

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kasım ayında yapılacak seçimlerde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Eyüp Gözgeç Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Aday Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kasım ayında gerçekleşecek seçimlerde yeniden başkan adayı olduğunu duyurdu. Gözgeç, açıklamasını çok sayıda kulüp başkanı ve antrenörün katıldığı bir kahvaltı organizasyonunda yaptı.

Kahvaltı organizasyonunda konuşan Başkanvekili Hasan Kartal, Eyüp Gözgeç’in 2010 yılından bu yana başkanlık görevini başarıyla sürdürdüğünü vurguladı. Kartal, “Eyüp Gözgeç, olimpiyatlarda elde ettiği başarılarla bu işi layıkıyla yaptığını kanıtladı. Bir dönem daha Eyüp Bey ile Türkiye’ye birçok madalya kazandırmak istiyoruz,” dedi.

Türk Boksunun geldiği nokta ortadadır

Başkan Eyüp Gözgeç, 2010 yılından bu yana Türk Boksu’na kazandırdığı başarıları sıralayarak, yeniden aday olduğunu açıkladı. Gözgeç, ”2010 yılından beri yönettiğim Türk Boksunun geldiği nokta ortadadır. 1924 yılında kurulan Türkiye Boks Federasyonu 2010 yılına kadar 86 yıl içerisinde olimpiyatlarda 5 madalya kazanmıştı. Benim dönemimde de 5 madalya kazandı. Ayrıca 86 yılda dünya şampiyonalarında 69 madalya ve Avrupa şampiyonalarında 229 madalya kazanmıştı. Benim dönemimde ise dünya şampiyonalarında 65 madalya ve Avrupa Şampiyonalarında 310 madalya kazandı. Sonuç olarak olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonalarına bakılacak olursa 1924-2010 arası 86 yılda 303 madalya alınmışken 2010-2024 arasında ise 380 madalya kazanmış durumda. Biz ülkemize kazandırdığımız bu madalyaları 2028 Los Angeles Olimpiyatları'nda da artırmak istiyoruz. Bu sebepten dolayı 2024 seçimlerinde mevcut başkan olarak tekrar aday olduğumu açıklamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da hamile karısını öld*ren sanığın deli numarası işe yaramadı

Adana'da hamile karısını öld*ren sanığın deli numarası işe yaramadı