Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor EURO 2024 Finali Saat Kaçta? İspanya İngiltere Maçı Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

EURO 2024 Finali Saat Kaçta? İspanya İngiltere Maçı Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecan dolu final maçı için geri sayım başladı! İspanya ve İngiltere, Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda unutulmaz bir mücadeleye hazırlanıyor. İspanya'nın şampiyonluk için 4. kez sahaya çıkacağı maçta, İngiltere ise tarihinde ilk kez Avrupa kupasını kazanma hedefinde. Futbol severlerin heyecanlandığı bu final saat kaçta? Nerde? Hangi kanalda yayınlanacak sorularını arama motorlarında aratıyor. Aranan soruların cevapları bu haberde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EURO 2024 Finali Saat Kaçta? İspanya İngiltere Maçı Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecan dolu final maçı için geri sayım başladı! İspanya ve İngiltere, Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda unutulmaz bir mücadeleye hazırlanıyor. İspanya'nın şampiyonluk için 4. kez sahaya çıkacağı maçta, İngiltere ise tarihinde ilk kez Avrupa kupasını kazanma hedefinde. Futbol severlerin heyecanlandığı bu final saat kaçta? Nerede? Hangi kanalda yayınlanacak sorularını arama motorlarında aratıyor. Aranan soruların cevapları bu haberde!

EURO 2024 Finali Nerede Oynanacak?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecan dolu finalinde İspanya ve İngiltere, Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

EURO 2024 Finali Saat Kaçta?

Mücadele, 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'da başlayacak.

EURO 2024 Finali Hangi Kanalda?

Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem François Letexier yönetimindeki maç, Türkiye'de TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İspanya İngiltere Maçının Muhtemel 11'leri

İspanya: Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Ruiz, Rodri, Olmo, Yamal, Morata, Williams

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane

İspanya ile İngiltere, tarihlerinde 27 kez karşı karşıya geldi. İngiltere'nin 13 galibiyeti bulunurken, İspanya 10 kez kazandı. İngilizler, tarihlerinde ilk kez şampiyonluk için mücadele edecekken, İspanya ise 4. kez Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor.

Futbolseverler, bu büyük finali canlı takip etmek için TRT 1 frekans ayarlarını kontrol edebilirler. EURO 2024 finali heyecanı tüm dünyayı sarmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan Trump'a suikast girişimini kınadı

Erdoğan Trump'a suikast girişimini kınadı