Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Erzurumspor FK Yeni Malatyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Erzurumspor FK Yeni Malatyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Erzurumspor FK, etkili bir performans sergileyerek sahasında Yeni Malatyaspor’u 3-0 yenmeyi başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzurumspor FK Yeni Malatyaspor’u 3-0 Mağlup Etti
KAYNAK: İHA

Maçın başlama düdüğünden itibaren iki takım da etkili ataklar geliştirdi. 12. dakikada Erzurumspor FK, sağ kanattan Orhan’ın ortasında Celal’in kafayla topu içeriye çevirdiği pozisyonda, Roshi’nin sert vuruşunu Yeni Malatyaspor kalecisi Cengizhan çizgiden çıkardı. Bu pozisyon maçtaki ilk ciddi tehlike olarak dikkat çekti.

30. Dakika: Roshi’nin İlk Golü
dakikada Erzurumspor FK, Sefa’nın kullandığı köşe atışında Roshi’nin kafayla topu ağlara göndermesiyle öne geçti. Bu gol, ev sahibi ekibin maçtaki üstünlüğünü pekiştirdi ve skor 1-0 oldu.
40. Dakika: Eren Tozlu'nun Kaleciyle Karşı Karşıya Kaldığı An
Maçın 40. dakikasında, Roshi’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Eren Tozlu’nun vuruşu kaleci Albulsamed tarafından kurtarıldı. Bu pozisyon, Yeni Malatyaspor’un kalesinde yaşadığı en büyük tehlike olarak kayıtlara geçti.

61. Dakika: Sefa’nın Şutu Kaleciden Döndü
İkinci yarının başlarında, 61. dakikada Sefa'nın ceza sahası dışından çektiği sert şut, Yeni Malatyaspor kalecisi Albulsamed tarafından başarılı bir şekilde çelindi. Bu pozisyon, Erzurumspor FK’nın gol şanslarını artıran önemli bir an olarak öne çıktı.

76. Dakika: Eren Tozlu’nun İkinci Golü
dakikada Erzurumspor FK, Cengizhan’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Eren Tozlu’nun düzgün vuruşuyla ikinci golü kaydetti. Kalecinin solundan topu filelere gönderen Eren, maçtaki ikinci golü atarak skoru 2-0 yaptı.
87. Dakika: Mustafa Yumlu’nun Maçın Son Golü
Maçın sonlarına doğru, 87. dakikada Malatyaspor’un atağa çıkmaya çalıştığı sırada kaybettiği topu kazanan Roshi, Mutafa Yumlu’ya pasını aktardı. Yumlu, ceza sahası içinden sert bir vuruşla topu ağlara göndererek maçın skorunu 3-0’a taşıdı.

Hakemler ve Kadrolar

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Haydar Avcı, Mahmut Gülle

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Yakup Kırtay, Sefa Akgün (Süleyman Koç dk. 73), Salih Sarıkaya (Süleyman Enes Karakaş dk. 73), Odise Roshi (Mustafa Fettahoğlu dk. 90), Giovanni Crociata, Toni Tasev, Eren Tozlu (Serkan Köse dk. 87), Celal Hanalp (Cengizhan Bayrak dk. 46)

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Alperen Arslan, Erşan Yaşa, Ferhat Canlı, Emircan Bayrakdar, Berat Yaman, Atakan Müjde, Fatih Aydın (Kerem Altunışık dk.76), Burak Efe Yaz (Emir Ulusoy dk. 66), Mert Miraç Altıntaş (Enes Savucu dk. 66), Cengizhan Akgün

Goller: Roshi (dk. 31), Eren Tozlu (dk. 76), Mustafa Yumlu (dk. 87) (Erzurumspor FK)

Sarı Kartlar: Orhan Ovacıklı (Erzurumspor FK), Cengizhan Akgün (Yeni Malatyaspor)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eyüpspor ve Trabzonspor Maçında Galip Çıkmadı

Eyüpspor ve Trabzonspor Maçında Galip Çıkmadı