Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Derbinin kadro değeri belli oldu işte iki takımın kadro değeri!

Derbinin kadro değeri belli oldu işte iki takımın kadro değeri!

Beşiktaş ile Fenerbahçe Arasındaki Dev Derbide Yüksek Toplam Değer! Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesinde, takımların toplam kadro değeri 10 milyar 319 milyon TL'ye ulaştı. Fred ve Cengiz Ünder'in yıldızlaştığı bu heyecan verici mücadele yarın herkesi ekran başına kitleyecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Derbinin kadro değeri belli oldu işte iki takımın kadro değeri!
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında nefesleri kesmeye hazırlanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde, her iki takımın kadro değerleri merak konusu oldu. Transfermarkt’ın güncel verilerine göre, toplamda 10 milyar 319 milyon TL'yi bulan bu değer, futbol tutkunlarını heyecanlandırdı.

Fenerbahçe nin kadro maliyeti nedir?

Sarı-lacivertli ekip, 200 milyon 550 bin Euro'luk değeriyle ligin zirvesinde kendine sağlam bir yer edinmiş durumda. Kanarya'nın kadrosundaki yıldız oyuncular, toplam değerde birinci sıraya çıkmasına katkı sağlıyor. Özellikle Fred ve Cengiz Ünder gibi isimler, sahanın en değerli futbolcuları arasında önemli bir konumda bulunuyor.

Fenerbahçe'ni̇n Değeri̇ Belli̇ Oldu

[poll id="29"][/poll]

Beşiktaş'ın kadro maliyeti nedir?

Beşiktaş ise 129 milyon 780 bin Euro'luk değeriyle ligin zirvesine oynayan bir diğer güçlü takım. Kadrosundaki yetenekli oyuncular, toplam değerde üçüncü sıraya yerleşmiş durumda. Portekizli futbolcu Gedson Fernandes, takımın en değerli oyuncuları arasında öne çıkıyor.

Derbinin en değerli oyuncuları

Derbinin en değerli oyuncuları ise Fred ve Cengiz Ünder oldu. Eğer sahada yer alırlarsa, her ikisi de 20 milyon Euro'luk değeriyle dikkat çekecek. Fenerbahçe cephesinde Sebastian Szymanski'nin 18 milyon Euro ve Ferdi Kadıoğlu'nun 17 milyon Euro değeri bulunuyor. Beşiktaş'ta ise en değerli oyuncu 17 milyon Euro ile Gedson Fernandes olarak belirlendi.

Beşi̇ktaş'in Değeri̇ Belli̇ Oldu

Kale Arkası: Livakovic vs. Amartey

Kaleciler arasında ise Fenerbahçe'nin file bekçisi Dominik Livakovic ile Beşiktaş'ın Ganalı stoperi Daniel Amartey dikkat çekiyor. Her ikisi de 12 milyon Euro piyasa değeri ile takımlarının güvendiği isimler arasında bulunuyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın güncel kadro değerlerinin toplamı

Merkez Bankası’nın günlük kuru üzerinden hesaplandığında, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin toplam kadro değeri tam 10 milyar 319 milyon TL'yi buluyor. Türk futbolunun iki devi arasındaki bu çekişmeli mücadele, futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekrem İmamoğlu'ndan İnce ve Akşener yanıtı: Olağanüstü değil doğal

Ekrem İmamoğlu'ndan İnce ve Akşener yanıtı: Olağanüstü değil doğal