Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Deniz Öncü pole'u kazandı

Deniz Öncü pole'u kazandı

Deniz Öncü, Moto3 Dünya Şampiyonası'nın Tayland ayağında pole pozisyonunu kazandı. Milli motosikletçimiz, sıralama turlarında zorlu bir mücadele verdi ve son turuyla rakiplerini geride bırakmayı başardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Öncü pole'u kazandı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Deniz Öncü, Moto3 Dünya Şampiyonası'nın Tayland ayağında pole pozisyonunu kazandı. Deniz Öncü, sıralama turlarının başında Diogo Moreira'nın kendisini pist dışına itmesi nedeniyle pite yönelmek zorunda kaldı. Bu durum, Deniz'in hızlı turunu atamadan önce geride kalmasına neden oldu. Deniz, son 5 dakika kala yeniden piste çıktı. Ancak o esnada herkes turunu atmıştı ve Deniz, klasmanda son sırada yer alıyordu.

Deniz'den ilk bölümde hata

Deniz, turuna başlamasının ardından ilk bölümde bir hata yaptı. Ancak ikinci sektörde toparlandı ve son iki sektörde çok hızlı turlar attı. Deniz, turun sonunda 1:42.061'le ilk sıraya yükselmeyi başardı.Seansın kalan bölümünde çeşitli kazalar oldu ve bir sürü sarı bayrak sallandı. Bu durum, Deniz'in tur zamanını geçebilen olmamasına neden oldu.

Deniz Öncü, yarınki yarışta pole pozisyonundan başlayacak. Milli motosikletçimiz, bu avantajı kullanarak kariyerinin dördüncü Moto3 zaferini elde etmek için mücadele edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya Gıda Programı: Her gün 500 tır Gazze'ye girmeli

Dünya Gıda Programı: Her gün 500 tır Gazze'ye girmeli