Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Cristiano Ronaldo Bu Defa Üzdü! Öyle Bir Frikik Attı Ki

Cristiano Ronaldo Bu Defa Üzdü! Öyle Bir Frikik Attı Ki

Suudi Arabistan Kupası'nda Al-Nassr'ın Al Taawon karşısında elde ettiği galibiyetin ardından Cristiano Ronaldo'nun frikik anı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cristiano Ronaldo Bu Defa Üzdü! Öyle Bir Frikik Attı Ki
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Suudi Arabistan Kupası yarı finalinde Al-Nassr, Cristiano Ronaldo'nun üstün performansıyla Al Taawon'u mağlup ederek finale yükseldi. Maçta bir gol atan Ronaldo, takımına büyük katkı sağladı ve taraftarlarının takdirini kazandı. Ancak maç sırasında yaşanan bir an, sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Tarihe Geçen Yıldız

Cristiano Ronaldo, 39 yaşında olmasına rağmen üst üste 23 sezonda gol atan tarihteki ilk futbolcu olarak bir kez daha tarihe geçti.

Hayal Kırıklığı Yaratan Frikik

Maçın en çok konuşulan anlarından biri ise Ronaldo'nun kullandığı frikikti. Topun başına geçen yıldız futbolcu, beklenenin aksine topu farklı bir şekilde auta gönderdi. Bu durum, sosyal medyada birçok taraftar tarafından eleştirildi. Ronaldo'nun eski formundan uzaklaştığını düşünen bazı futbolseverler, yaşının bu performans düşüşünde etkili olduğunu savundu.

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Ronaldo'nun frikik anı, sosyal medyada adeta bir fırtına estirdi. Özellikle Twitter ve Instagram gibi platformlarda yapılan paylaşımlar rekor kırdı. Bazı taraftarlar, Ronaldo'nun artık eskisi kadar etkili olmadığını dile getirirken, kimileri de yaşadığı bu anın futbolun doğasında olduğunu savundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Larenks ameliyatı ile erkek hastanın sesi kalınlaştırıldı

Larenks ameliyatı ile erkek hastanın sesi kalınlaştırıldı