Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Cristian Medina Kimdir? Cristian Medina Nasıl Bir Oyuncu?

Cristian Medina Kimdir? Cristian Medina Nasıl Bir Oyuncu?

Fenerbahçe, Cristian Medina transferinde Boca Juniors ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki genç yıldız ocak ayına kadar Boca'da forma giyecek, ardından sarı-lacivertlilere katılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cristian Medina Kimdir? Cristian Medina Nasıl Bir Oyuncu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Cristian Medina transferinde mutlu sona ulaştı. Boca Juniors ile yapılan görüşmelerin ardından, 22 yaşındaki Arjantinli futbolcunun bonservisi de alındı. Medina, ocak ayına kadar Boca Juniors forması giymeye devam edecek, ardından Fenerbahçe kadrosuna katılacak. Sarı-lacivertli yönetim bu transfer için uzun süredir yoğun mesai harcıyordu ve nihayet hedeflerine ulaştı.

Ocak ayında Fenerbahçe'de

Fenerbahçe yönetimi, bu transferi gelecek için bir yatırım olarak değerlendiriyor. Medina, ocak ayında takıma katılacak ve Jose Mourinho yönetiminde forma giyecek. Bu hamle ile hem orta saha rotasyonu genişleyecek hem de gelecekte daha yüksek bir transfer bedeli ile satılması planlanıyor. Medina, potansiyeli ve yetenekleri ile Fenerbahçe'nin uzun vadeli planlarına önemli bir katkı sağlayacak.

Medina kimdir? Nasıl bir oyuncu?

Cristian Medina, dripling yapmayı seven ve öne doğru oynamayı tercih eden bir oyuncu. Topla ilişkisi güçlü olan genç yıldız, özellikle çalımları ve tempolu oyunu ile dikkat çekiyor. Geçiş hücumlarında oldukça etkili olan Medina, hem 8 numara hem de 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. 22 yaşındaki futbolcu, Boca Juniors formasıyla bugüne kadar 150'nin üzerinde maça çıktı ve Arjantin U23 Milli Takımı'nda da görev alıyor.

Artıları ve eksileri neler?

Cristian Medina'nın güçlü yönleri arasında enerji ve dinamizm, delici koşular, kaliteli ilk kontrol ve pas oyunu yer alıyor. Ayrıca pres oyununda yüksek efor sarf etmesi ve dar alanda etkili olması da öne çıkan özellikleri arasında. Ancak, fiziksel yapısı ve hava toplarındaki zayıflığı, savunma takibi ve uzaktan şutlardaki eksiklikleri, Avrupa deneyiminin olmaması gibi olumsuz yönleri de bulunuyor.

Arjantin Ligi’nin en değerlisi

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) verilerine göre, Arjantin Ligi'nin piyasa değeri en yüksek oyuncusu Cristian Medina. Genç futbolcunun tahmini piyasa değeri 13-18 milyon Euro arasında değişiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu hafta borsada kazandıran ve kaybettiren hisseler belli oldu

Bu hafta borsada kazandıran ve kaybettiren hisseler belli oldu