Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Corendon Alanyaspor ve Hull City Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geliyor

Corendon Alanyaspor ve Hull City Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geliyor

Corendon Airlines, sponsorluğunu yaptığı Hull City ve Corendon Alanyaspor'u 11 Ekim 2024 Cuma günü Alanya'da dostluk maçında bir araya getiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Corendon Alanyaspor ve Hull City Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geliyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Spora verdiği destekle adından söz ettiren “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, sponsorluğunu yaptığı iki futbol takımını 11 Ekim 2024 Cuma günü bir araya getiriyor. Corendon Alanyaspor ve Hull City, saat 17.00’de Alanya GAIN Park Stadyumu’nda oynanacak dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor ve Hull City'den Özel Karşılaşma

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile Akdeniz ekibi Corendon Alanyaspor, dostluk maçında rekabetin ötesine geçerek futbolseverlere unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlıyor. Her iki takım da bu özel karşılaşmada genç yeteneklere şans vermeyi planlıyor ve dostluk temasıyla sporun birleştirici gücüne dikkat çekmeyi hedefliyor.

Corendon Airlines Spora Verdiği Destekle Öne Çıkıyor

Hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda spora verdiği destekle tanınan Corendon Airlines, futbolun yanı sıra farklı spor dallarına olan katkılarıyla da biliniyor. Bu dostluk maçı, Corendon Airlines’ın sporun gelişimine olan katkısını ve farklı spor branşlarına sağladığı desteği bir kez daha gözler önüne serecek.

Maç İçin Geri Sayım Başladı

Alanya GAIN Park Stadyumu’nda oynanacak bu önemli karşılaşma için geri sayım başladı. Futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen maç, iki takımın da sezon öncesi hazırlıklarına katkı sunacak ve oyuncuların performanslarını gözler önüne serecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den 'Ayağa kalkma' tartışmalarına son nokta

Özgür Özel'den 'Ayağa kalkma' tartışmalarına son nokta