Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Cleveland Warriors'ı yendi

Cleveland Warriors'ı yendi

NBA'de Cleveland Cavaliers, konuk ettiği Golden State Warriors'u 115-104'lük skorla mağlup ederek üçüncü galibiyetini aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cleveland Warriors'ı yendi
KAYNAK: İHA

Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers, sahasında karşılaştığı Batı Konferansı temsilcisi Golden State Warriors'u 115-104'lük skorla yendi. Cleveland'da 31 sayı, 7 asist ve 2 ribaundla mücadele eden Donovan Mitchell, karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Ev sahibinde Darius Garland 24, Max Strus da 15 sayıyla galibiyete katkı verdi. Golden State'de ise Stephen Curry'nin 28 sayı, 4 asist, Draymond Green'in de 18 sayı, 8 asistlik performansı mağlubiyeti engelleyemedi. Bu sonuçla Cleveland üçüncü galibiyetini elde ederken, Golden State ikinci yenilgisini yaşadı.

Cedi'den 7 sayılık katkı

Doğu Konferansı ekibi Toronto Raptors, deplasmanda karşılaştığı San Antonio Spurs'u uzatmalar sonunda 123-116 mağlup etti. Raptors'ta Scottie Barnes, 30 sayı, 11 ribaund, 6 asistle double-double yaptı. Konuk ekipte Dennis Schroder ve O.G. Anunoby de 24'er sayıyla katkı verdi. San Antonio Spurs'ta ise Keldon Johnson 26, Zach Collins 21, Victor Wembanyama da 8 sayıyla oynadı. Müsabakada 25 dakika parkede kalan milli basketbolcu Cedi Osman ise 7 sayı, 4 ribaund ve 3 asistle maçı tamamladı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin 2024 Başkanlık Seçimlerinde Yeniden Aday! Putin Kaç Yıldır Başkan?

Putin 2024 Başkanlık Seçimlerinde Yeniden Aday! Putin Kaç Yıldır Başkan?