Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Büyükekşi'den Hollanda Maçı Sonrası Açıklamalar

Büyükekşi'den Hollanda Maçı Sonrası Açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hollanda maçının ardından milli takımın performansını değerlendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükekşi'den Hollanda Maçı Sonrası Açıklamalar
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hollanda maçının ardından milli takımın performansını değerlendirdi. Büyükekşi, “Bu takım oynadıkça çok büyük bir gelişme gösteriyor. Mutluyuz çünkü bu takım buralara geldi. Gönüllerimizin şampiyonu. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bizim Çocuklar, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edecekler” dedi.

A Milli Futbol Takımı'ndan Veda

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, turnuvaya veda etti. Maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, genç milli takımın gelecekte daha başarılı olacağını belirtti.

"Turnuvanın En Güzel Maçını Oynadık"

Büyükekşi, açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle milli takımımıza çok teşekkür ediyorum. Turnuvaya başlarken Avrupa’nın en iyi 5 takımından biriydik. İlk devrede turnuvanın en güzel maçını oynadık ve 1-0 öne geçtik. Çeyrek finalde gerçekten büyük umutlarla geldik. İkinci devre maalesef 2 gol yedik. Teknik heyetimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

"Avrupa'nın En Genç Takımlarından Biriyiz"

Başkan Büyükekşi, milli takımın genç ve dinamik yapısına vurgu yaparak, “Avrupa’nın en genç takımlarından bir tanesiyiz ve 16’ya kalan en genç takımıydık. Bu takım oynadıkça büyük bir gelişme gösteriyor. Gönüllerimizin şampiyonu. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bizim Çocuklar, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edecekler” dedi.

"Cumhurbaşkanımızla Birlikte Tebrik Ettik"

Maç sonrası soyunma odasına girerek oyuncuları tebrik ettiklerini belirten Büyükekşi, “Cumhurbaşkanımızla birlikte onları tebrik ettik. Çok güzel oynadılar, iyi mücadele ettiler. Bütün seyircilerimiz milli takımımızı alkışladı. Ben de buradan milli takımımızı alkışlıyorum. Önümüzdeki turnuvalarda daha güzel başarıları hep birlikte elde edeceğiz. Milli takımımız bize bu gururu, mutluluğu grup maçlarından beri yaşattı” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Lübnan'a saldırdı: Hizbullah'ın üst düzey üyesi öldü

İsrail Lübnan'a saldırdı: Hizbullah'ın üst düzey üyesi öldü