Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş'ın Yeni Transferi Cher Ndour: "Doğru Karar Verdiğimi Düşünüyorum"

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Cher Ndour: "Doğru Karar Verdiğimi Düşünüyorum"

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki yeni transferi Cher Ndour, kulübe katılma kararından memnun olduğunu belirtti. İtalyan futbolcu, takımın genç oyunculara fırsat verdiğini ve doğru bir seçim yaptığını söyledi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Cher Ndour: "Doğru Karar Verdiğimi Düşünüyorum"
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi, 20 yaşındaki İtalyan futbolcu Cher Ndour, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ndour, kısa sürede takımın atmosferine adapte olduğunu ifade etti.

"Burada Her Şey Başarı İçin Hazır"

Cher Ndour, İstanbul’a geldikten sonraki izlenimlerini aktararak, Beşiktaş’ın tesislerinden ve ortamından oldukça etkilendiğini belirtti. "Birkaç gün oldu geleli. Burası harika bir yer. Tesisleri çok beğendim. Başarılı olmak için her fırsat, her şart burada var. Takım arkadaşlarımla kısa sürede kaynaştım ve hepsinin yaklaşımı çok olumlu. Takım içerisindeki hava gerçekten çok iyi. Bu, beni oldukça mutlu etti" dedi.

"Beşiktaş Derbilerini İzledim"

Beşiktaş’a transfer olmadan önce Türkiye Süper Lig derbilerini izlediğini söyleyen Ndour, Beşiktaş’ın özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçların dikkatini çektiğini belirtti. "Gelmeden önce bazı maçları, özellikle derbileri izlemiştim. Beşiktaş’ın Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını dikkatle takip ettim. Tanıdığım büyük oyuncular da var; örneğin, Icardi ve Dzeko gibi isimleri biliyorum" ifadelerini kullandı.

"En İdeal Mevkiim 8 Numara"

Kendi oyun tarzı hakkında da bilgiler veren Ndour, orta sahanın her mevkisinde oynayabildiğini, ancak 8 numarada kendini daha rahat hissettiğini söyledi. "Orta sahanın her mevkisinde oynayabiliyorum. Benim için 8 numara en ideal mevki. Bu pozisyonda oynamaktan büyük keyif alıyorum, ancak hocamız nerede görev verirse orada en iyi performansı sergilemeye çalışacağım" dedi.

"Pogba'ya Benzetilmek Güzel"

Basın mensuplarının Paul Pogba ile karşılaştırılmasına dair sorusuna ise Ndour, "Pogba’ya benzetilmek benim için güzel bir şey. Kendisi gerçekten büyük bir oyuncuydu" diyerek cevap verdi.

"Doğru Karar Verdiğimi Düşünüyorum"

Beşiktaş’a transferi hakkında konuşan genç futbolcu, buraya gelerek doğru bir karar verdiğine inandığını belirtti. "Tüm kulübün ve başkanın bana olan güvenini hissettim. Bu, buraya gelmemde önemli bir faktör oldu. Taraftarın coşkulu olduğunu havaalanında hissettirdiler. Bence çok doğru bir karar verdim" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş, Genç Oyuncuların Değerini Artırabilecek Bir Takım"

Beşiktaş’ın genç oyunculara değer veren bir takım olduğunu vurgulayan Ndour, burada kendini geliştirebileceğini ve büyük hedeflere ulaşabileceğini söyledi. "Aslında her şey bana bağlı. Evet, çok gencim. Beşiktaş, genç oyuncuların değerini artırabilecek bir takım. Burada çok büyük, çok tecrübeli oyuncular var. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Oynamaya Her Zaman Hazırım"

Antrenman performansı hakkında da konuşan Ndour, fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ve her zaman oynamaya hazır olduğunu belirtti. "Buraya gelmeden önce Paris Saint-Germain ile çok iyi çalıştım. En iyisini vermek için her zaman çalışan biriyim. Oynamak için her zaman hazırım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Muratcan Kimdir? Muratcan Sural Kimdir?

MasterChef Muratcan Kimdir? Muratcan Sural Kimdir?