Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel'den dikkat çeken açıklamalar

Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel'den dikkat çeken açıklamalar

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer süreci ve takımla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amartey, Immobile ve Rafa Silva gibi oyuncularla yaşanan süreçleri anlatan Yücel, dikkat çeken detaylar verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel'den dikkat çeken açıklamalar
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, son dönemde yaşanan transfer süreçleri ve takım içi gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle bazı oyuncuların transferi sırasında yaşanan sorunlar ve beklentilerin karşılanamaması üzerine detaylı bir değerlendirme yaptı. Yücel, yaptığı açıklamalarda Amartey, Immobile, Rafa Silva ve Savic gibi isimlere de değindi.

Amartey tesislerin arka kapısından kaçtı

Yücel, Beşiktaş'ın transfer döneminde yaşadığı en dikkat çekici olaylardan birinin Amartey ile yaşandığını belirtti. Transfer sürecinin çok garip ilerlediğini söyleyen Yücel, Amartey'nin Suudi Arabistan takımıyla anlaşmasına rağmen uçağa binmediğini ve Eyüpspor ile anlaşma sağlandıktan sonra Beşiktaş tesislerinin arka kapısından kaçtığını ifade etti. "Almanya'ya ya da İngiltere'ye gitmek istediğini söyledi, ancak transfer dönemi kapandığında nasıl kapandığını anlamadığını dile getirdi" şeklinde konuştu.

Bu süreçte oyuncunun menajerinin de aynı tavrı sergilediğini belirten Yücel, bu durumun kulübe 17 milyon Euro maliyet yarattığını açıkladı.

Sosyal medya sızması nedeniyle 1 milyon Euro fazla ödedik

Yücel, Ciro Immobile transferiyle ilgili yaşanan zorluklara da değindi. Immobile’nin kendilerine oldukça sıcak ve samimi yaklaştığını ancak menajerinin tam tersine soğuk ve zorlayıcı bir tavır sergilediğini belirtti. "Başka bir transfer görüşmesine gidecektim, 20 bin Euro yandı, onu da ödeyin" talebinin ardından sinirlerine hakim olamadığını ifade eden Yücel, masadan kalkmasına rağmen görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ancak transfer sürecinin gizli tutulmaya çalışılmasına rağmen sosyal medyaya sızmasının, kulübü 1 milyon Euro zarara uğrattığını ekledi.

Rafa Silva gelmek istedi

Hüseyin Yücel, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferlerini teknik direktörlerine sunduklarını ve hocanın da olumlu geri dönüş yaptığını belirtti. Silva ile ilgili menajeriyle uzun süren görüşmelerin ardından anlaşmaya vardıklarını ifade eden Yücel, "Sözleşmeyi gönderirsiniz, dediler ama biz orada imzaladık ve beraber döndük" şeklinde konuştu.

Savic yerine Paulista tercih edildi

Beşiktaş'a Stefan Savic'in önerildiğini söyleyen Yücel, teknik direktörlerinin Gabriel Paulista'yı tercih ettiğini belirtti. Yücel, Savic'in sakatlık geçmişi nedeniyle tercih edilmediğini, ancak Paulista transferinin tamamlanmasının ardından Savic'in gündemden tamamen düştüğünü açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 2 Milyondan Fazla Araç Denetlendi 432 Bin Sürücüye İşlem Yapıldı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 2 Milyondan Fazla Araç Denetlendi 432 Bin Sürücüye İşlem Yapıldı