Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş start verdi

Beşiktaş start verdi

Beşiktaş, Yılport Samsunspor maçı öncesi hazırlıklara başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmalarını inceledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş start verdi
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Futbol Takımı, Türkiye'nin önde gelen futbol ligi olan Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında karşılaşacağı rakibi Yılport Samsunspor ile mücadele öncesi hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı ekip, 3 günlük izin sonrasında bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanla çalışmalara start verdi.

AW078124_02

Rıza Çalımbay takımının başında

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın nezaretinde gerçekleşen antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir program içeriyordu. İdman, koşu ve 5'e 2 pas çalışmalarıyla başladı, ardından dar alanda oynanan çift kale maç ile son buldu.

AW078124_01

Formlar en üst seviyeye çıkacak

Siyah-beyazlılar, Yılport Samsunspor maçı için hazırlıklarına yarın da devam edecek. Takım, yarın sabah saat 10.00'da ve akşam saat 17.00'de gerçekleştirilecek antrenmanlarla maç öncesindeki son dokunuşları yapacak. Beşiktaş, taraftarlarını heyecanla bekleyen mücadele öncesinde oyuncularının formunu en üst seviyeye çıkarmak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İGA PASS TFF'ye sponsor oldu

İGA PASS TFF'ye sponsor oldu