Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Samsunspor deplasmanına odaklanmış durumda

Beşiktaş Samsunspor deplasmanına odaklanmış durumda

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Samsunspor deplasmanına odaklanmış durumda
KAYNAK: İHA

Siyah-beyazlı ekip, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenmanla formunu sürdürdü.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, önce ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmaları ile başladı. Ardından, teknik direktörlük gözetiminde gerçekleştirilen kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular, yarı sahada çift kale maç yaparak idmanı noktaladı.

AW082118_01

Mücadeleye odaklanmış durumdalar

Siyah-beyazlılar, yarın saat 11.00'de gerçekleştirecekleri antrenmanla Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Beşiktaş, ligdeki konumunu güçlendirmek ve taraftarlarına galibiyetle dönmek için bu kritik mücadeleye odaklanmış durumda.

AW082118_02

Samsunspor karşılaşması öncesi Beşiktaş'ın lig sıralamasındaki yerini koruması ve üst sıralara tırmanması adına bu antrenmanların büyük önem taşıyor. Takım, taraftarlarına heyecan dolu bir mücadele izlettirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AW082118_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak ABD'nin saldırısına tepki

Irak ABD'nin saldırısına tepki