Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş PSG'li Ndour'u kiralamak istiyor

Beşiktaş PSG'li Ndour'u kiralamak istiyor

Beşiktaş, PSG'nin genç yeteneği Cher Ndour'u kadrosuna katmak için Braga ile yarışıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş PSG'li Ndour'u kiralamak istiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş, devre arasında kadrosunu güçlendirmek amacıyla Paris Saint-Germain'in 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Cher Ndour'u kiralama konusunda harekete geçti. Siyah beyazlılar, genç yeteneği sezon sonuna kadar kadrosuna katmak için mücadele ederken, Portekiz ekibi Braga ile de bu transferde rekabet içinde bulunuyor.

Beşiktaş PSG'li Ndour'u kiralamak istiyor

L'Equipe'in haberine göre Beşiktaş, Ndour için Braga ile yoğun bir rekabet içinde olacak. Sezonun ikinci yarısında PSG kadrosunda düşük bir rolde kalan Cher Ndour'un geleceği ise kulüp tarafından belirlenecek.

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ndour, sezon başında Benfica'dan transfer edilmişti ancak bu sezon sınırlı bir süre sahada yer alabildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, daha önce Paris Saint-Germain ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklamıştı. 

Cher Ndour kimdir?

Paris Saint-Germain takımında orta saha mevkinde forma giyen Cher Ndour, 27 Temmuz 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 84 kilo olan Ndour, sağı/solu kullanabilen bir oyuncudur.

Bu sezon PSG formasıyla ilk 11'de şans bulamayan Ndour, 0 maça çıkarken, 1 sarı kart görmüş ve kırmızı kartla cezalandırılmamıştır. Genç oyuncu, bu sezon henüz asist ya da gol katkısı yapmamıştır

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor Antalyaspor maçı öncesi son antrenmanını tamamladı

Alanyaspor Antalyaspor maçı öncesi son antrenmanını tamamladı