Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaşacağı Konyaspor maçı öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Beşiktaş Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında karşılaşacağı Konyaspor maçına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti.

Kondisyon ve Taktik Çalışmalarıyla Yoğun İdman

Beşiktaşlı futbolcular, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Ardından, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldı. Teknik ekip, futbolcuların fiziksel kondisyonunun yanı sıra, taktiksel disipline de önem verdi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda yapılan çift kale maçla, oyuncuların maç temposuna uyum sağlaması hedeflendi.

Giovanni van Bronckhorst'un Çalıştırdığı İlk Haftalar

Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın başına geçtiği günden bu yana oyuncularla yakın temas içinde. Özellikle taktiksel detaylara odaklanarak, futbolcuların maç hazırlığını en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Van Bronckhorst'un, hem kondisyon hem de teknik anlamda takıma önemli katkılar sunması bekleniyor.

Konyaspor Hazırlıkları Yarın da Devam Edecek

Beşiktaş, yarın sabah saat 9.30'da gerçekleştireceği antrenmanla Konyaspor maçına yönelik hazırlıklarını sürdürecek. Bu antrenman, basına kapalı olarak yapılacak ve takımın taktik çalışmalarına odaklanılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Altın Portakal Jürisi, Mercan Dede'nin Sergisini Ziyaret Etti

Antalya Altın Portakal Jürisi, Mercan Dede'nin Sergisini Ziyaret Etti