Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş' ta harika bir hava var

Beşiktaş' ta harika bir hava var

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş' ta harika bir hava var
KAYNAK: İHA

Çalımbay, takımın genel performansından ve oyuncuların milli takıma gitmesinin ardından yapılan antrenmanlardan memnuniyetini dile getirerek, "Herkes rahatladı, hem dinlenme açısından olsun hem de kazanılan galibiyetten olsun. Gayet iyi geçiyor. Bir problem yok. Bugün çift antrenman yapıyoruz. Sabah antrenmanı da çok iyi geçti. Eksiklerimiz de var. Milli takıma giden 8 arkadaşımız var. Onlar da geldikten sonra daha zevkli daha güzel antrenmanlar yapacağız." dedi.

Ne yaparsam oyuncularımla beraber yapacağım

Takımın kamp planının iptal edilmesiyle ilgili soruya ise Çalımbay, "Oyuncu arkadaşların istekleri vardı. Burada bir süre kriz yaşandı. O sürede gerilmiş olabilirler, yorgun olabilirler, ailesiyle fazla görüşmeyebilirler, onların isteklerini iyi şekilde karşılıyoruz. Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım." şeklinde yanıt verdi.

AW078785_01

Abubakar ve Cenk bu hafta oynayacak

Çalımbay, Sakat futbolcuların durumu hakkında da bilgi vererek, "Aboubakar ve Cenk’in bu hafta oynayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

AW078785_03

Gayet iyi bir şekilde çalışıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü, hafta sonu Sakaryaspor ile oynayacakları hazırlık maçına da değinerek, "Pazar günü Sakaryaspor ile Sakarya’da hazırlık maçı yapacağız. İkinci maçımız vardı. Onu iptal ettim. Hem sakatların biraz fazlası olması hem de milli takımda fazla oyuncumuz olduğu için o da kaldırdık. Gayet iyi bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep belediyesinden sporculara büyük ödül

Gaziantep belediyesinden sporculara büyük ödül