Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in geleceği netleşti

Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in geleceği netleşti

Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in görevinden ayrılacağı duyuruldu. Arka arkaya yaşadığı mağlubiyetlerle sarsılan Bayern Münih, lider Bayer Leverkusen'e 8 puan geride.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in geleceği netleşti
KAYNAK: Haber Merkezi

Bayern Münih, Almanya Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'e karşı üst üste aldığı mağlubiyetlerle sarsıldı. Bayer Leverkusen karşısında 3-0'lık skorla yenilen Bayern Münih, ardından oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde Lazio'ya 1-0 yenilen Bavyera ekibi, ligdeki Bochum maçında da rakibine boyun eğdi. Bu mağlubiyetlerle birlikte Bayern Münih, lider Bayer Leverkusen'le arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.

Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in geleceği netleşti

Thomas Tuchel'in Görevinden Ayrılacağı Açıklandı

Kulüpten yapılan açıklamada, Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in sezon sonunda görevinden ayrılacağı belirtildi. Tuchel'in Bayern Münih'teki görevine son verileceği duyuruldu.

Barcelona İddiaları Gündemi Meşgul Ediyor

Barcelona'da Xavi'nin görevinden ayrılacağının açıklanmasının ardından, Thomas Tuchel'in ismi Katalan ekibiyle ilişkilendirildi. Barcelona için çeşitli isimlerin gündeme geldiği sırada, Tuchel'in Barcelona'nın başına geçmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Tuchel'in Başarı Dolu Kariyeri

Thomas Tuchel, geçtiğimiz yılın mart ayında Bayern Münih ile anlaşmıştı. Chelsea'den ayrıldıktan sonra Bayern Münih'in başına geçen Tuchel, bir önceki sezonda Bundesliga şampiyonluğu yaşamıştı. Ancak bu sezon, Almanya Süper Kupası'nda Leipzig'e mağlup olarak kupaya veda etmiş, Almanya Kupası'nda ise ikinci turda elenmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'de Liste Krizi Sonrası İlk Açıklama

CHP'de Liste Krizi Sonrası İlk Açıklama