Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Başak Koç yayında Kerem Öncel'i yerden yere vurdu

Başak Koç yayında Kerem Öncel'i yerden yere vurdu

TRT Spor spikeri Başak Koç'un canlı yayında yaptığı yorumla gündem oldu. İşte Başak Koç'un kerem Öncel için sarf ettiği sözler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

TRT Spor'da yayınlanan bir maç sırasında yaşanan olay, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı. Spiker Başak Koç’un Paris'teki muhabir Özlem Özçelik hakkında yaptığı yorumlar, izleyicilerin tepkisini çekti.

Başak Koç’un skandal sözleri TRT Spor’u karıştırdı

'Karakter Sandalye Üzerine Çıkarak Yükselmiyor'

Maç yayını sırasında Kerem Öncel ve Paris'teki muhabir Özlem Özçelik ile bağlantı kurulduğunda, Başak Koç’un Özçelik’in boyuyla ilgili olarak, '1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse, karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor...' şeklindeki ifadeleri izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepki topladı.

Başak Koç’un skandal sözleri TRT Spor’u karıştırdı

Kerem Öncel ile Gerginlik İddiası

Olayın ardından ortaya çıkan iddialara göre, Başak Koç’un bu yorumlarının arkasında Kerem Öncel ile yaşadığı bir gerginlik olduğu ve yayında bir tür “hesaplaşma” yaptığı öne sürüldü. Bu gerginliğin canlı yayına taşınması, hem izleyiciler hem de TRT yönetimi tarafından olumsuz karşılandı.

TRT Spor’dan Hızlı Karar

Tepkilerin büyümesi üzerine TRT’nin Başak Koç ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Ayrıca, Kerem Öncel’in de hukuki süreç başlatmayı düşündüğü belirtiliyor. TRT yetkilileri olayla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, gelişmelerin yakından takip edildiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Jandarma Denetiminde Kurallara Uymayan Sürücülere Ceza Yağdı

Alanya'da Jandarma Denetiminde Kurallara Uymayan Sürücülere Ceza Yağdı