Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Balıkesir'in Avrupa'da ilk spor projesi

Balıkesir'in Avrupa'da ilk spor projesi

Balıkesir'den Avrupa'ya sporla yetenek keşfi Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet projesi Romanya ve Portekiz işbirliğiyle yolunda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balıkesir'in Avrupa'da ilk spor projesi
KAYNAK: İHA

Balıkesir, Erasmus+ Spor çağrısı kapsamında kabul edilen ilk spor projesine ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yerel ortaklığıyla desteklenen "Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet" adlı proje, Romanya ve Portekiz işbirliğiyle Romanya'da gerçekleştirilen teknik toplantıyla önemli bir adım attı.

AW079282_02

Mayıs 2023'te Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi'nde düzenlenen açılış toplantısının ardından, proje kapsamında ikinci teknik toplantı Romanya'da gerçekleştirildi. Toplantıda, projenin süreçleri, eğitim modülünde kullanılacak test ölçümleri ve malzemeler, uygulama takvimi, eğitim süreci, ve yaygınlaştırma faaliyetleri gibi konular üzerinde detaylı bir fikir birliği sağlandı.

AW079282_05

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Romanya ve Portekiz işbirliğiyle gerçekleşen teknik toplantının ardından, proje temsilcilerine teşekkür ederek hediye takdim etti. "Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet" projesi, Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından finanse ediliyor ve Balıkesir'i uluslararası arenada spor ve gençlik alanında önemli bir aktör haline getiriyor.

AW079282_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arkadaşını önce vurdu sonra hastaneye götürdü

Arkadaşını önce vurdu sonra hastaneye götürdü