Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Ayrıldığı Takımı Satın Almaya Çalışan Futbolcu

Ayrıldığı Takımı Satın Almaya Çalışan Futbolcu

Espanyol'dan ayrılan Martin Braithwaite, kulübü satın alma planlarıyla dikkat çekiyor. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Gremio'ya transfer olan Braithwaite'in, Espanyol yönetimiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bu adımı attığı iddia ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayrıldığı Takımı Satın Almaya Çalışan Futbolcu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

İspanya 2. Ligi'nde geçtiğimiz sezon play-off'tan LaLiga'ya yükselme başarısı gösteren Espanyol'dan ayrılan Martin Braithwaite, kulüple ilgili büyük bir sürprize imza atmak üzere.

Espanyol'dan Ayrıldı, Gremio'ya Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezon Espanyol forması altında önemli bir performans sergileyen 33 yaşındaki Braithwaite, kulüp ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yeni bir yol ayrımına gitti. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Gremio ile anlaşan Braithwaite, bu transferin ardından Espanyol'dan ayrıldı.

Yönetimle Sorunlar ve Satın Alma İddiaları

Marca'nın haberine göre, Braithwaite'in Espanyol'un mevcut yönetim şeklini beğenmediği ve yönetimle bazı anlaşmazlıklar yaşadığı öne sürüldü. Bu sebeple, Braithwaite'in kulübü satın almak istediği iddiaları gündeme geldi.

45 Maçta 25 Gole Direkt Katkı

Espanyol formasıyla geçen sezon büyük bir etki yaratan Braithwaite, 45 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 22 gol ve 3 asistle oynayarak takımına önemli katkılarda bulundu.

Geçmişteki Başarılar

Braithwaite, futbol kariyerinde daha önce Barcelona, Leganes, Middlesbrough, Bordeaux, Toulouse ve Esbjerg takımlarının formalarını giymişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Recai Ocak’ın hızlı yükselişi! ENSAR’lı Ocak Isparta İl Müdürü Oldu

Recai Ocak’ın hızlı yükselişi! ENSAR’lı Ocak Isparta İl Müdürü Oldu