Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arsenal'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Bayern Münih Oldu!

Arsenal'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Bayern Münih Oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için heyecan dorukta! Arsenal ile Bayern Münih yarın kozlarını paylaşacak. İki dev takım arasındaki çekişmeli mücadele nefesleri kesecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arsenal'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Bayern Münih Oldu!
KAYNAK: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçı heyecanı başlıyor. İngiliz takımı Arsenal ile Almanya'nın güçlü temsilcisi Bayern Münih, yarın akşam TSİ 22.00'de Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu dev müsabaka futbolseverleri heyecanlandırmaya aday.

Şampiyonlar Ligi'nde 13. Randevu

Arsenal ve Bayern Münih, Avrupa'nın en prestijli turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 12 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Bayern 7 galibiyet elde ederken, Arsenal ise 3 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım arasındaki çekişmeli mücadelelerden 2'si beraberlikle sonuçlandı. Bayern Münih'in filelerini 27 kez havalandırdığı maçlarda, Arsenal ise 13 gol kaydetti.

İki Takım da Grubunu Lider Tamamladı

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Arsenal, PSV Eindhoven, Lens ve Sevilla'yı geride bırakarak grubunu 13 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Porto'yu eleyen Arsenal, zorlu mücadele sonrasında çeyrek finale yükseldi. Bayern Münih ise Manchester United, Galatasaray ve Kopenhag ile mücadele ettiği grup aşamasını 16 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Lazio'yu eleyen Bayern Münih, çeyrek finale adını yazdırdı.

Rövanşın Tarihi Belli Oldu

Arsenal ile Bayern Münih arasındaki bu çekişmeli çeyrek final maçının rövanşı ise 17 Nisan Çarşamba günü Almanya'da Allianz Arena'da oynanacak. Futbolseverler, bu karşılaşmanın da heyecan dolu geçeceğine şüphe yok.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Ukrayna’da 'Nükleer Kaza' uyarısı Yaptı

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Ukrayna’da 'Nükleer Kaza' uyarısı Yaptı