Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Arjantinli kaleci Martinez sinirini kameradan çıkardı

Arjantinli kaleci Martinez sinirini kameradan çıkardı

Dünya Kupası Elemeleri'nde Kolombiya, sahasında Arjantin'i 2-1 mağlup etti. Arjantin kalecisi Martinez ise yenilginin ardından sinirini kameradan çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arjantinli kaleci Martinez sinirini kameradan çıkardı
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Kolombiya, sahasında Arjantin’i konuk etti. Kolombiya, mücadelede üstün bir performans sergileyerek Arjantin’i 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın başından itibaren iki takım da sahada dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, Kolombiya’nın galibiyet golleri maçın kaderini belirledi.

Mosquera ve james rodriguez galibiyeti getirdi

Kolombiya’nın galibiyeti getiren goller, 25. dakikada Mosquera ve 60. dakikada James Rodriguez'den geldi. Özellikle James Rodriguez'in attığı gol, tribünlerde büyük sevinç yaşattı. Kolombiya, rakibi karşısında etkili ataklar geliştirdi ve özellikle orta saha hakimiyeti ile maçta üstünlüğü ele geçirdi.

Arjantinli kaleci Martinez sinirini kameradan çıkardı

arjantin’in tek golü nico gonzalez’den

Arjantin, 48. dakikada Nico Gonzalez'in golüyle farkı bire indirse de, maçın geri kalan bölümünde dengeyi sağlayamadı. Nico Gonzalez'in golü Arjantin'e umut verse de, Kolombiya defansını aşmakta zorlandılar. Arjantin, sahada tutuk bir performans sergilerken, özellikle ikinci yarıda Kolombiya karşısında zor anlar yaşadı.

martinez sinirini kameradan çıkardı

Maçın bitiş düdüğünün ardından Arjantin kalecisi Martinez, alınan mağlubiyete sinirlendi ve öfkesini sahadaki kameradan çıkardı. Kameraya doğru sert hareketler yapan Martinez, sinirli halleriyle dikkat çekti. Bu anlar sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Nicola Zalewski Kimdir?

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Nicola Zalewski Kimdir?