Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arda Güler'in sakatlıkları pahalıya patladı

Arda Güler'in sakatlıkları pahalıya patladı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in sakatlıklardan İspanyol basınında genç yıldızın sakatlık maliyeti ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler'in sakatlıkları pahalıya patladı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Real Madrid'e transfer olmasıyla adeta ilgi odağı olan Arda Güler sakatlık üstüne sakatlık yaşadı. Yaz döneminde Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, İspanyol kulübüne sakatlık maliyeti belli oldu.

BİR TÜRLÜ FORMA GİYEMEDİ

Skorer'de yer alan habere göre; Real Madrid’e transferinin ardından art arda geçirdiği sakatlıklar nedeniyle yeni takımında bir türlü formayla tanışamayan Arda Güler ile ilgili maliyet hesabı yapıldı. Menisküs sorununu atlattıktan sonra bu kez kas sakatlığı geçiren genç futbolcu için Soy Madridista internet sitesinde ‘Real Madrid, Arda Güler’le bakın ne kadar para kaybetti’ başlıklı bir haber yayınlandı.

HAFTALIK MAAŞI DUDAK UÇUKLATTI

Arda Güler’in eflatun-beyazlılardaki haftalık maaşının 100 bin Euro dolayında olduğu vurgulandı. Temmuz başında sözleşme imzalayan yetenekli orta saha oyuncusu için aradan geçen 12 haftada kulübün ödediği rakam, 1 milyon 200 bin Euro olarak gösterildi,

HESAP YAPILDI

‘Arda Güler’in en geç 20 Ekim’de döneceğini kabul edersek, toplamda 15 hafta için bu miktar 1.5 milyon Euro'ya çıkacak’ hesaplaması yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz'de oluşan hortumlar şaşırttı

Akdeniz'de oluşan hortumlar şaşırttı