Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyasporlu Naldo’nun Bir Ayda İki Büyük Kaybı

Antalyasporlu Naldo’nun Bir Ayda İki Büyük Kaybı

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria, 7 Eylül 2023 tarihinde Antalya’da meydana gelen trafik kazasında ağır bir darbe aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyasporlu Naldo’nun Bir Ayda İki Büyük Kaybı

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria, 7 Eylül 2023 tarihinde Antalya’da meydana gelen trafik kazasında ağır bir darbe aldı. Kazada, Naldo’nun kayınpederi Walter Tilatti ve 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

İkinci Kayıp ve Yas

Kazadan 65 gün sonra, Naldo’nun kayınpederi Walter Tilatti, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Bu, Naldo için ikinci büyük kayıp oldu, çünkü oğlu Davi Pareira da daha önce, 16 Ekim’de, aynı hastanede yaşamını yitirmişti.

Antalyaspor’dan Başsağlığı Mesajı

Antalyaspor, “Acını paylaşıyoruz Naldo” başlığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Eylül ayında kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın kayınpederi Walter Tilatti’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Tilatti’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz” sözlerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
10 katlı iş merkezinde yangın!

10 katlı iş merkezinde yangın!