Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyasporlu Masa Tenisi Sporcuları Madalyaları Topladı

Antalyasporlu Masa Tenisi Sporcuları Madalyaları Topladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk’ün Antalya’ya Geliş Yıl Dönümü Turnuvası, 2 Mart 2024 tarihinde Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyasporlu Masa Tenisi Sporcuları Madalyaları Topladı
KAYNAK: Antalyapor/Bülten

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk’ün Antalya’ya Geliş Yıl Dönümü Turnuvası, 2 Mart 2024 tarihinde Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada çeşitli yaş kategorilerinden Antalyasporlu raketler, rakiplerini geride bırakarak salondan madalyalarla ayrıldı.

Minik Erkekler ve Kızlar Kategorisi

Minik Erkekler kategorisinde Asım Efe Kızıl ve Deniz Devrim Vural ilk iki sırayı alırken, aynı yaş grubunda yarışan Antalyaspor’un masa tenisi kız takımı sporcuları İlayda Demirci ve Asmin Korkutan da ilk iki sırayı elde etti.

Küçük Kızlar ve Yıldızlar Kategorisi

Küçük Kızlar kategorisinde Sena Kılıç, Elif Temimhan ve Talya Büyüközer sırasıyla ilk üç sırayı alarak önemli bir başarıya imza attı. Bir üst yaş kategorisi olan Yıldızlar kategorisinde yarışan Nazlınur Akgün ise birinci olarak kızların başarısını taçlandırdı.

Yıldız ve Genç Kızlar Kategorisi

Yıldız yaş grubunda Ayhan Shirmohammed ve Fatih Bozkurt sırasıyla birinci ve ikinci olarak madalya aldı. Turnuvada madalya alan en büyük Antalyasporlu ise Genç Kızlar kategorisinde birinci olan Rüya Öztorun oldu.

Bu sonuçlarla birlikte Antalyasporlu raketler, turnuvadan toplamda 11 madalya ile ayrılmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5.6 büyüklüğünde deprem oldu

5.6 büyüklüğünde deprem oldu