Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor Onvo İle İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı

Antalyaspor Onvo İle İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı

Antalyaspor, Onvo ile 1 yıllık isim sponsorluğu anlaşması yaptı. Kulüp, hem kendileri hem de Onvo için anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Onvo İle İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalyaspor, teknoloji firması Onvo ile 1 yıllık isim sponsorluğu anlaşmasına imza attı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, bu anlaşmanın hem kulüp hem de Onvo için hayırlı olmasını dilediklerini belirtildi.

hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Antalyaspor'un açıklamasında, “Yerli üretim gücü ile tüm dünya için üretmeye ve büyümeye devam eden Onvo ile yapılan anlaşmanın camiamıza ve Onvo ailesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Onvo Hakkında

ONVO Elektronik, yıllarca süren titiz çalışmalar ve teknoloji aşkıyla doğdu. Yerli teknoloji sektöründe 30 yılı aşan deneyime sahip olan kurucu Mehmet Atmaca, bilgi birikimini ve sektördeki hakimiyetini yeni bir soluk getirmek amacıyla ONVO'ya aktardı. Bu adımla birlikte ONVO, yerli üretim gücüyle Türkiye'nin teknoloji dünyasında güçlü bir konuma yerleşti.

ONVO, üretim tesisleriyle İstanbul Büyükçekmece'de faaliyet göstermektedir. Yüksek üretim kapasitesiyle üretim bantlarını her geçen gün genişleten ONVO, yerli televizyon markası olarak 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojilerini başarılı bir şekilde hayata geçirmiştir. Bu ürünler Türkiye'nin dört bir yanına dağıtılmakta olup, firmanın en büyük hedefi bu teknolojileri global pazara sunarak dünya markası haline gelmektir.

ONVO, dünya markalarını kendi çatısı altında “yerli marka” haline getirerek, Türkiye’nin teknoloji üretiminde öncü isimlerden biri olmayı başardı. Sürekli büyüyen ve gelişen üretim hattıyla ONVO, son teknolojiyi yerli üretim gücüyle buluşturarak tüm dünya için üretim yapmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nesli tükenmekte olan Akdeniz foku Hatay'da görüntülendi

Nesli tükenmekte olan Akdeniz foku Hatay'da görüntülendi