Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor Bisiklet Takımı Fethiye'de kürsüyü kapattı

Antalyaspor Bisiklet Takımı Fethiye'de kürsüyü kapattı

Antalyaspor Bisiklet Takımı, Fethiye Sporfest kapsamında düzenlenen Likya Granfondo Yol Bisikleti Yarışı'nda kürsüyü rakiplerine kapattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor Bisiklet Takımı Fethiye'de kürsüyü kapattı
KAYNAK: Antalyaspor/BÜLTEN

Dört farklı kategoride gerçekleştirilen yarışta, Antalyasporlu sporcular Nuri Acar, Adil Deniz Karacagil ve Turgay Germen, 95.8 kilometrelik "Uzun Parkur" etabında ilk üç sırayı alarak büyük bir başarıya imza attı.

Toplam irtifa mesafesi 580 metre olan zorlu yarışı 2,5 saatlik sürenin altında tamamlayan başarılı bisikletçiler, kendi yaş kategorilerinde de en ön sıralarda derece elde ettiler. Yaş gruplarına göre yapılan sıralamada Nuri Acar ve Adil Deniz Karacagil birinci, Turgay Germen de ikinci sırayı aldı.

Fethiye'de yarışan Antalyasporlu diğer sporcular Devrim Ardıç ve Levent Çetinkaya ise ana grubun hemen arkasında bitiş çizgisini gördü.

Antalyaspor Bisiklet Takımı Başantrenörü Ahmet Arslan, sporcularını tebrik ederek, "Fethiye'de çok güzel bir yarış oldu. Sporcularımız, hem genel klasmanda hem de yaş gruplarında elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mansur Yavaş'a bir rakip daha çıktı

Mansur Yavaş'a bir rakip daha çıktı