Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalya Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Ruhunu Coşkuyla Kutlandı

Antalya Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Ruhunu Coşkuyla Kutlandı

Antalya Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş ruhunu coşkuyla kutlandı. Beşiktaş'ın değerleri ve sosyal sorumluluk projelerine vurgu yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Ruhunu Coşkuyla Kutlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sn. Hasan Arat’ın video mesajıyla başlayan Antalya Beşiktaşlılar Derneği gecesinde, Beşiktaşlılık ruhu coşkuyla kutlandı. Gecede, Beşiktaş’ın değerlerine ve sosyal sorumluluk projelerine vurgu yapıldı.

Beşiktaş ruhu Antalya’da canlandı

Antalya Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği gece, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sn. Hasan Arat'ın video mesajı ile başladı. Gecede söz alan Antalya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Can Özgür, Beşiktaş ailesinin büyüklüğüne ve Beşiktaşlı olmanın sadece bir spor taraftarlığından ibaret olmadığına dikkat çekti.

Beşiktaş'ın değerlerine vurgu yapıldı

Özgür, konuşmasında Beşiktaş’ın Süleyman Seba felsefesine bağlılığını vurgulayarak, "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" prensibine sadık kalanların gecesi olduğunu söyledi. Gecede, toplumdaki haksızlıklar, kadın ve çocuk cinayetleri, hayvan hakları gibi sosyal konulara duyarsız kalmayan Beşiktaş taraftarlarının dik duruşu öne çıkarıldı.

Dernek yöneticilerine teşekkür edildi

Konuşmasında dernek yöneticilerine teşekkür eden Ahmet Can Özgür, Antalya Beşiktaşlılar Derneği'nin her zaman Beşiktaş’ın değerlerini temsil ettiğini belirtti. Dernek yöneticileri tek tek sahneye davet edilerek bu anlamlı gecede onurlandırıldı. Başkan Özgür, Beşiktaş’ın büyüklüğünü şu sözlerle ifade etti: "Çok büyüksün Beşiktaş ailesi!"

Eğitime destek vurgulandı

Antalya Beşiktaşlılar Derneği'nin eğitime verdiği desteği de hatırlatan Özgür, "Eğitime destek ol, bir sıra da sen koy" kampanyasının başarıyla büyüdüğünü ve bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Bu kampanya ile eğitim alanında önemli bir farkındalık oluşturulduğunu belirtti.

Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir

Gecenin sonunda Özgür, Beşiktaşlı olmanın sadece şampiyonluk hedefi değil, bir değerler manzumesi olduğunu belirtti. Bu değerleri yaşatmak için her zaman mücadele edeceklerini dile getirdi. Coşkulu bir şekilde biten konuşmada, tüm katılımcılar Beşiktaş’a olan bağlılıklarını güçlü bir şekilde haykırdı: "Her zaman her yerde en büyük KARTAL!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosiklet kaldırıma çarparak devrildi: 1 yaralı

Antalya'da motosiklet kaldırıma çarparak devrildi: 1 yaralı