Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Anadolu Efes Bayern Münih'i farklı yendi

Anadolu Efes Bayern Münih'i farklı yendi

Anadolu Efes, EuroLeague'in 28. haftasında Bayern Münih'i farklı bir galibiyetle mağlup etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anadolu Efes Bayern Münih'i farklı yendi
KAYNAK: Haber Merkezi

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague'in 28. haftasında Almanya'nın Bayern Münih ekibini ağırladı. Mücadelede ev sahibi ekip, baştan sona üstün bir performans sergileyerek rakibini 109-86 mağlup etti.

Anadolu Efes Bayern Münih'i farklı yendi

Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı başlayan Bayern Münih, skor üstünlüğünü ele geçirdi. Ancak Anadolu Efes, rakibinin öne geçtiği ilk periyodu 28-26 geride tamamladı. İkinci çeyrekte ise Anadolu Efes, hücumda etkili bir oyun sergileyerek soyunma odasına 53-49 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte de oyunun kontrolünü elinde tutan Anadolu Efes, farkı daha da açarak son periyoda 88-65 üstünlükle girdi. Son periyotta da üstün mücadelesini sürdüren Anadolu Efes, sahadan 109-86 galip ayrılarak ligdeki galibiyet serisini sürdürdü.

Anadolu Efes'in bu galibiyetiyle ligdeki galibiyet sayısı 12'ye yükselirken, Bayern Münih ise 16. kez mağlup oldu. Özellikle Anadolu Efes'in hücumdaki etkili performansı ve savunmadaki direnci, mücadelenin kırılma noktaları arasında yer aldı. Bu sonuçla Anadolu Efes, THY EuroLeague'deki iddiasını sürdürürken, Bayern Münih ise zorlu bir deplasman mağlubiyeti yaşamış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Gerçek Kadınlarından Kadınlar Günü Mesajı

Akdeniz Gerçek Kadınlarından Kadınlar Günü Mesajı