Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Amedspor şampiyonluk maçında Iğdır'a yenildi

Amedspor şampiyonluk maçında Iğdır'a yenildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amed Sportif Faaliyetler, evindeki kritik maçta Iğdır Futbol Kulübü'ne 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: ANKA

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider konumda bulunan Amed Sportif Faaliyetler, evinde Iğdır Futbol Kulübü'nü ağırladı. Diyarbakır Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada, ev sahibi ekip Amedspor, rakibi karşısında istediği sonucu alamadı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Amedspor şampiyonluk maçında Iğdır'a yenildi

Maçın 11. dakikasında Iğdırspor'un Halil İbrahim Sönmez'in attığı golle öne geçmesiyle skor 1-0 oldu. İkinci yarıya da etkili başlayan konuk ekip, 68. dakikada Bekir Can Kara'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı ve mücadeleden galip ayrıldı.

Diyarbakır'da büyük heyecanla beklenen şampiyonluk maçında Amed Sportif Faaliyetler, Iğdır Futbol Kulübü karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Stadyumun tıklım tıklım dolması ve binlerce taraftarın takımlarını desteklemesiyle maç öncesinde büyük bir coşku yaşanırken, ev sahibi ekibin mağlubiyetiyle şampiyonluk kutlamaları ertelendi. Amedspor, önümüzdeki hafta Somaspor deplasmanına konuk olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükçekmece Basketbol'u yendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükçekmece Basketbol'u yendi