Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Almanya Boks Federasyonu İki Türk'e Ödül Verdi!

Almanya Boks Federasyonu İki Türk'e Ödül Verdi!

Almanya Boks Federasyonu'nun 75. yıl dönümü kutlamalarında, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ve EC Boksing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan ödül aldı. Başer, Türkiye Boks Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya Boks Federasyonu İki Türk'e Ödül Verdi!
KAYNAK: İHA

Almanya Boks Federasyonu'nun (BDB) 75. kuruluş yıl dönümü, Hamburg'da düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. Bu özel gecede, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ve EC Boksing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan onurlandırıldı.

A W210686 02

Erol Ceylan'ın Gururu

EC Boksing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, bu ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Almanya Boks Federasyonu'nun bizi böyle bir ödüle layık görmesi çok gururlandırdı. Bu da Almanya profesyonel boksunun tarih kitaplarına geçtiğimiz ve nesilden nesle aktarılacağımız anlamına gelmektedir. Büyük bir saygınlık kazandığımız ve kalıcı bir isim bıraktığımızı gösteriyor. Ödüller yaptığınız işi ne kadar başarılı, dürüst, ne kadar doğruluktan yana ve ne kadar fedakârca yaptığınızın kanıtıdır. Boks camiasında bu şekilde anılmak bize ayrı bir gurur veriyor. Bu ödülü bize layık gören Almanya Boks Federasyonu Başkanı Thomas Pütz ve ekibine ben de sizlerin aracılığınızla teşekkür ediyorum."

Bülent Başer: "Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına Adayım"

Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ise, gelecek dönem yapılacak olan Türkiye Boks Federasyonu başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu duyurdu. Başer, "25 yıla yakın bir süredir dünya ringlerinde mücadele veriyorum. Buralardan edindiğim tecrübeleri ülkemiz boksuna aktarmak istiyorum ve bu nedenle federasyon başkanlığı adaylığımı ilan ettim. Umarım ülkemizdeki boks camiası da bu görevi bana layık görerek, boksumuzun dünyanın zirvesine çıkması için beni görevlendirirler" şeklinde konuştu.

A W210686 01

Vedat Alyaz'ın Açıklamaları

EC Boksing basın danışmanı Vedat Alyaz da, bu ödülün ülkemiz adına büyük önem taşıdığını belirtti. Alyaz, "Almanya Boks Federasyonu'ndan böylesi bir ödül almak ülkemiz adına da büyük önem arz etmektedir. Zira Alman Boks Federasyonu dünyaca saygınlık kazanmış bir kurumdur" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yazar Eylem Tok ve Oğluna Kırmızı Bülten Çıkarıldı

Yazar Eylem Tok ve Oğluna Kırmızı Bülten Çıkarıldı