Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Aliağa Petkimspor Samsunspor'u 93-83 ile geçti

Aliağa Petkimspor Samsunspor'u 93-83 ile geçti

Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Aliağa Petkimspor, evinde Samsunspor'u 93-83 mağlup ederek evindeki etkili performansını sürdürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aliağa Petkimspor Samsunspor'u 93-83 ile geçti
KAYNAK: İHA

Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Aliağa Petkimspor, kendi evinde konuk ettiği Samsunspor'u 93-83'lük skorla mağlup ederek iç sahadaki başarılı performansını sürdürdü. İzmir ekibi, bu galibiyetle iç sahada üst üste 4. zaferini elde etmiş oldu.

Aliağa Petkimspor, iç sahada sergilediği etkileyici performansla dikkat çekiyor. Bu sezon ligde iç sahada oynadığı 9 maçın 8'ini kazanan takım, 1 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Başantrenör Burak Gören, takımının iç sahadaki başarısını, oyuncularının hücum ve savunma performansına bağlıyor.

Aliağa Petkimspor Samsunspor'u 93-83 ile geçti

Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, maç sonrasında yaptığı açıklamada, 'Çok iyi bir takım. Hücumda her gün başka birisi ön plana çıkabiliyor ve takım savunmasını iyi yapıyoruz. Samsunspor’a karşı alışılageldik bir iç saha oyunu oynamadık. Maçı çok agresif istediğimiz gibi oynadık ama aldığımız bazı fauller oyunun içerisinde faul problemine girerek ritmimizin düşmesine neden oldu. Bugün kendi adımıza klasik bir iç saha oyunu oynanmadı. Daha agresif olabilirdik ama nihayetinde kazanmamız bizim için önemli. İç sahada kazanmaya devam ediyoruz. Bu sayede orta-üst grupta kalmaya devam ediyoruz. Bundan sonra önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp kazanmaya çalışacağız' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özlem Özcan Bronz Madalya getirdi

Özlem Özcan Bronz Madalya getirdi