Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Alex de Souza: "Yeni Sezonda Mücadeleci Bir Takım Kurmayı Hedefliyoruz"

Alex de Souza: "Yeni Sezonda Mücadeleci Bir Takım Kurmayı Hedefliyoruz"

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Al Khor'a 2-1 mağlup oldukları hazırlıkların ardından açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alex de Souza: "Yeni Sezonda Mücadeleci Bir Takım Kurmayı Hedefliyoruz"
KAYNAK: İHA

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Al Khor'a 2-1 mağlup oldukları hazırlıkların ardından açıklamalarda bulundu. Burdur'da 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, Katar 2. Lig ekiplerinden Al Khor ile hazırlık maçında karşılaştı.

A W249809 02

Maçın Detayları

İstiklal Stadı'nda oynanan Antalyaspor karşılaşmasında Ataberk, Burak, Erkan, Osman, Efecan, Arda, Emir, Mert, Civan, Mehmet ve Yannick ilk 11'i ile sahaya çıktı. İlk yarıyı 1-0 mağlup eden Antalyaspor, ikinci yarıda Doğukan, Erdoğan, Gerxhaliu, Harun, Güray, Burak, Soner, Kaluzinski, Van de Streek, Safuri ve Djenepo ile başladı. Rakip takımın ikinci yarının ilk dakikalarında attığı golle 2-0 yenik duruma düşen Antalyaspor, 66. dakikada yeni transfer Moussa Djenepo'nun golüyle farkı bire indirdi. Ancak ilerleyen dakikalarda etkili ataklarını gole çeviremeyen Antalyaspor, karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Al Khor'un gollerini Yohan Boli kaydetti.

A W249809 03

Kamp Dönemi ve İkinci Etap Hazırlıkları

Maçın ardından Burdur kampını iptal eden Antalyaspor, Antalya'ya geri döndü. Burada yapılan 1 günlük tatilin ardından ikinci kamp dönemi için Erzurum'a gidecek.

A W249809 06

"Bu Kampı Çok İyi Bitirdik"

Maçın ardından 11 günlük Burdur kampını ve hazırlık maçlarını değerlendiren Teknik Direktör Alex de Souza, Burdur'da olduklarını çok iyi karşıladığını belirtti. "Burada çok iyi bir yapı var. Elimizden gelen en iyi şekilde çalıştık. Şimdi Erzurum'da hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu kampı çok iyi bitirdik. Erzurum'da da hazırlık maçlarımız olacak. Bu şekilde hazırlıklarımız devam edecek" dedi.

A W249809 08

"En İyi Futbolumuzu Oynamaya Çalışacağız"

Yeni sezonda Antalyaspor'un oyun planı hakkında da konuşan Alex de Souza, "Futbolda gol atılıyor. Biz de bunu yapamadık. En iyi futbolumuzu oynayabilmek için elinden geleni yaptı" dedi.

A W249809 11

Genç Futbolcular ve Altyapının Önemi

Kamp döneminde gençlerin ağırlıkta olduğunu ve takımın içinde gençlere yer verip vermeyeceğini sorusuna da yanıt veren Brezilyalı teknik adam, altyapının her zaman bir takım şeklinde olduğunu belirtti. "Kulübün yapısının kulübe her zaman yardımı olmuştur. Tabii ki genç futbolcular da bize her zaman yardımcı oluyor. Ama biz mücadeleci bir takım olarak konuşmayı hedefliyoruz. Bu şekilde de devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı!

Bakan duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı!