Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Alanyaspor'dan Oğuz Aydın resmen Fenerbahçeli!

Alanyaspor'dan Oğuz Aydın resmen Fenerbahçeli!

Corendon Alanyaspor, Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu. Oğuz Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? Yanıtları ve transfer detayları haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor'dan Oğuz Aydın resmen Fenerbahçeli!
KAYNAK: Haber Merkezi

Corendon Alanyaspor, Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu. Alanyaspor'un resmi açıklamasına göre, futbolcu Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye transferi resmiyet kazandı.

Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'a Teşekkür Paylaşımı

Kulübün yapmış olduğu açıklamada, 'Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz' ifadelerine yer verildi.

Alanyaspor'dan Oğuz Aydın Resmen Fenerbahçeli! 2

Fenerbahçe'den de Açıklama geldi

Transfer gelişmesi için Fenerbahçe'den de, 'Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.' duyurusu yapıldı.

Screenshot 2024 07 15 At 23 12 36 (1) Alanyaspor Search X

Oğuz Aydın Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Oğuz Aydın, 27 Ekim 2000 tarihinde Lahey'de doğdu. Futbol kariyerine 2016 yılında İzmir'in Bucaspor altyapısında başladı. 2018 yılında A takıma yükselen Aydın, ilk profesyonel maçını 27 Ocak 2018 tarihinde Eyüpspor'a karşı yaptı. 1 Temmuz 2021'de, 238.000 € bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor'a transfer oldu.

Oğuz Aydın Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Hangi Takımlarda Oynadı

Alanyaspor formasıyla ilk sezonunda tüm kulvarlarda 26 maça çıkan Oğuz Aydın, 8 gol attı ve 1 asist yaptı. Özellikle Fatih Tekke'nin çalıştırdığı dönemde performansı yükselen Aydın, 2023-2024 sezonunu 13 gol ve 8 asist ile tamamladı. Bu performansıyla A Milli Takım geniş kadrosuna davet edildi.

Oğuz Aydın Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Hangi Takımlarda Oynadı 2

Oğuz Aydın, futbol kariyerindeki başarılı performansıyla büyük kulüplerin radarına girdi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Ajax gibi önemli takımlar, Oğuz Aydın için transfer girişimlerinde bulundu. Aydın, son olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Oğuz Aydın Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında Hangi Takımlarda Oynadı 3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÇAYKUR kontenjanları bir kez daha düşürdü

ÇAYKUR kontenjanları bir kez daha düşürdü