Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Ahmet Çakar TFF Başkanı'nın şikayeti üzerine ifade verdi

Ahmet Çakar TFF Başkanı'nın şikayeti üzerine ifade verdi

Eski hakem ve sunucu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin şikayeti üzerine hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde savcılığa ifade verdi. Çakar, ifadesinde, 'Yarası olan gocunur' diyerek Büyükekşi'ye yanıt verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin şikayeti üzerine, Ahmet Çakar hakkında 'hakaret've '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a Muhalefet' suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Ahmet Çakar TFF Başkanı'nın şikayeti üzerine ifade verdi

Savcılık talimatıyla Çakar, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Çakar, ifadesinde, 'Eğer bir federasyon, vasıfları MHK'ya uygun olmayan şahısları MHK'ya getiriyorsa bunun adı onları sekreterya gibi kullanmaktır. Elime bir CD geçtiği doğrudur. Bu CD'deki konuşmalar Türk futbolunun kulvarını ve namusunu değiştirecek niteliktedir. Muhtemelen bu konuşma illegal kaydedilmiştir. Kim kaydetmiştir bilmiyorum. Başta Büyükekşi olmak üzere kimseyi itham etmedim. Türkçemizde bir laf vardır, 'yarası olan gocunur' diye. Burada da kimseyi kastetmedim. Hakkımda takipsizlik karar verilmesini talep ederim. Suçlamaları kabul etmiyorum' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İfadesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çakar, 'Savcılara, hakimlere güvenin. Türk yargısına güveniyorum. Şikayet edildik, ifademizi verdik ve çıktık hepsi bu. Saygılar, sevgiler sunuyorum' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayla Algan hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayla Algan hayatını kaybetti