Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor A Milli Futbol Takımı Karadağ Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Futbol Takımı Karadağ Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Futbol Takımı, Karadağ maçı öncesi hazırlıklara başladı. Antrenmanda eksik isimler dikkat çekti. Taktik çalışmalar basına kapalı gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
A Milli Futbol Takımı Karadağ Maçı Hazırlıklarına Başladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim Cuma günü Samsun'da oynayacağı Karadağ maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapıldı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla devam etti.

Eksik İsimler Dikkat Çekti

Antrenmanda, Merih Demiral tedbir amaçlı yer almazken; İsmail Yüksek ve Mert Günok sakatlıkları, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, Okay Yokuşlu ve Zeki Çelik ise yolculukları nedeniyle çalışmada bulunamadı.

Taktik Çalışmalar Basına Kapalı Gerçekleşti

Basına kapalı bölümde, Karadağ maçına yönelik taktik çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Takımın, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edeceği belirtildi. TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu da antrenmanı takip eden isimler arasında yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Altın Eller'' Belgeseli Altın Portakal'da Gösterime Girdi

"Altın Eller'' Belgeseli Altın Portakal'da Gösterime Girdi