Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor 65 Yaşındaki İlknur Emniyet BESYO Parkurunda Gençlere Taş Çıkarttı

65 Yaşındaki İlknur Emniyet BESYO Parkurunda Gençlere Taş Çıkarttı

65 yaşındaki İlknur Emniyet, BESYO parkurunda gençlere taş çıkararak yaşının sadece bir sayı olduğunu kanıtladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
65 Yaşındaki İlknur Emniyet BESYO Parkurunda Gençlere Taş Çıkarttı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Rize'nin 65 yaşındaki İlknur Emniyet, gençlerin bile zorlanabileceği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) parkurunda yarışarak adeta bir efsane yarattı. Emniyet, yıllardır hayalini kurduğu bu anı, bu yıl girdiği Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında başarılı olarak ve BESYO parkuruna girme hakkını kazanarak gerçekleştirdi.

Parkurda Heyecan Dolu Anlar Yaşandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) gerçekleştirilen BESYO parkuru, İlknur Emniyet için büyük bir anlam taşıdı. Parkura çıktığında, büyük bir heyecan yaşadığını belirten Emniyet, parkuru 84 saniye gibi kısa bir sürede tamamlayarak hocalarının alkışlarını topladı. Herkes, yaşına rağmen gösterdiği performansa hayran kaldı.

“Yine Bir İlki Başardım”

İlknur Emniyet, yıllar önce gerçekleştiremediği hayallerini bugün gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. “BESYO sınavlarına girmeye karar verdim. Çocuklarım sporcu. İmkansızlıklar nedeniyle bir türlü girememiştim. Şimdi sınava girmeye hak kazandım ve geldim. Kazanamazsam bile hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Basit görünse de zorlu bir parkurdu yaşıma göre. Hayallerimi gerçekleştirdim. Çok da güzel oldu” dedi.

Gençlere İlham Veren Bir Başarı Öyküsü

İlknur Emniyet, sporla olan bağını ve rafling ile hentbol gibi alanlarda öncülük ettiğini de vurguladı. “Rize'de hentbolda ilktim. Bayanlara öncü olmak için rafting yaptım. Ondan sonra gençler devam etti. Heyecan yapmasınlar. 65 yaşındayım heyecan yaptım” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuveyt Türk ve TÜMOSAN tarım sektöründe işbirliği imzaladı

Kuveyt Türk ve TÜMOSAN tarım sektöründe işbirliği imzaladı