Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta başlıyor

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta başlıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta başlıyor

Sarıkamış Rallisi, 23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Eksi 36 Spor Kulübü tarafından Sarıkamış ve çevresinde düzenlenecek. Kars Valiliği, TOSFED, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak planlanıyor.

TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya ve ekibi, ralli için etap çalışmalarının yapılacağı güzergahlarda inceleme yaptı. Kaya, '2024 sezonun ilk rallisi için valimizle yaptığımız görüşmeler sonrasında etap çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Her şey yolunda giderse 2024 yılının Şubat ayının üçüncü haftasında görkemli bir sezon açılışıyla ilk yarışımızı Kars Sarıkamış’ta gerçekleştirmiş olacağız. Şu anda zemin düzeltmesini yapıyoruz' dedi.

Sarıkamış Rallisi’nde ekipler, 3 gün boyunca kar ve buzlu zeminde yaklaşık 250 kilometre yol kat edecek. Karlı ve buzlu zeminlerde yapılacak yarışmalara Sarıkamış ev sahipliği yapacak. Bu, ralli severler için heyecan verici bir deneyim olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya İşkur Açıkladı! Genç İşsizlik Oranı Düştü!

Antalya İşkur Açıkladı! Genç İşsizlik Oranı Düştü!