Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Son Dakika Manavgat’ta Ulualan çekişmesi

Manavgat’ta Ulualan çekişmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, AKP Manavgat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Ali Erol’a bir hafta sonra cevap verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Ulualan çekişmesi

AKP İlçe Başkanı Erol’un “Ulualan ile suni gündem yaratıyorlar” diyerek, golf projelerinin olduğu planları onaylayanın Manavgat Belediyesi olduğunu söylemesi üzerine CHP’li Başkan Başar, AKP’yi topa tuttu.

CHP İlçe Başkanı Başar yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Türkiye’nin ekonomik, siyasal, sosyal olarak geldiği noktanın, hepimiz farkındayız. Ülkemizde tüm insanlarımızın, çalışanımızın, esnafımızın, emeklimizin, çiftçimizin hali ortadadır. Halkımızın derin bir yoksulluk içinde olduğu açıktır. İçinde bulunduğumuz bu kötü gidişatta, kimsenin artık dayanacak gücü kalmamıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü olarak biz her zaman ülkemizin ve kentimizin sorunlarına duyarlı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin bu durumları apaçık ortadayken, geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanlığı’nın pişkince, yağ gibi suyun yüzüne çıkarcasına yaptığı basın açıklamasını hayretle karşıladık.”

WhatsApp Image 2023-04-19 at 14.16.01

“Ululan’ı Koruma Platformu halkımızla birlikte, kentimizin ve çocuklarımızın geleceği olan 3 bin dönümlük Ulualan’da halkın talepleri ve tüm STK’ların katkı verdiği bir düzenlemeyle kent ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçirmenin mücadelesini verirken, yangından mal kaçırırcasına, seçimler arifesinde 4 kişiye peşkeş çekilmesine ses çıkarmayan, ‘Suni gündem yaratıyorsunuz, Ulualan bahanesi üretiyorsunuz’ diyen AKP İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve yönetimi, yaptığı basın açıklamasıyla halkın yanında olmak yerine rantın yandaşı olmayı tercih etmiş, Ulualan Platformu’nu, 45 sivil toplum kuruluşunu ve 100 bin imza toplayan Manavgat halkını yok saymıştır. Ulualan 4 kişiye verildiğinde mutlu mu olacaklar? Vicdanları sızlamayacak mı? Gelecekte bunun hesabını kendi çocuklarına nasıl verecekler.”

“Manavgat halkı bu güne kadar 3 toplumsal sınav vermiştir. Birincisi Sorgun Çamlığı, ikincisi Ahmetler Kanyonu HES Projesi, üçüncüsü de Gençler HES Projesi’dir. İnanıyoruz ki bugüne kadar ranta geçit vermeyen halkımız Ulualan’da da geçit vermeyecek, kazanan Manavgat ve Manavgat halkı olacaktır.

Manavgat halkımızın en büyük ihtiyacı olan bir Devlet Hastanesi’ni bile yıllardır kentimize kazandıramadılar. Komşu İlçemiz olan Alanya’ya hastane üstüne hastane kazandıran Ak Parti hükümeti, ne hikmetse 21 yıldır Manavgat’ı görmezden geliyor. Manavgat halkı tam 3 yıldır her gün “Hastane inşaatı başladı, başlayacak, ihalesini yaptık, temelini atacağız” gibi söylemlerle aldatılıyor.  Ama ortada yıllardır ne bir hastane ne de bir temel var. Bu güne kadar hastane ile ilgili gördüğümüz tek şey Ak Parti İlçe Başkanının gösterdiği A4 kağıdı üzerine çizilmiş resimlerden ibarettir. En son basın toplantısında ‘10 Gün içinde başlıyoruz’ demişlerdi. Kendilerinin bile inanmadığı sözleri halka nasıl veriyorlar anlamış değiliz.”

manavgat-ulualan-koruma-platformu

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“TÜRKÜLER SÖYLEYECEĞİMİZ GÜNLER ÇOK YAKIN”

“TÜRKÜLER SÖYLEYECEĞİMİZ GÜNLER ÇOK YAKIN”