Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Tütüncü’den ‘dahili ve harici düşman’ çıkışı

Tütüncü’den ‘dahili ve harici düşman’ çıkışı

AKP Kepez İlçe Teşkilatı’nda 2001’den bugüne kadar görev almış tüm kadroyla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’e emek vermiş yol arkadaşlarına teşekkür ederek, “Durmak Yok…” derken, Türkiye her ayağa kalktığında, dizlerinin üzerine çöksün, derlenip toparlanamasın diye çaba sarf eden dahili ve harici düşmanlar olduğunu kaydetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tütüncü’den ‘dahili ve harici düşman’ çıkışı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKP Kepez İlçe Teşkilatı’nda bugüne kadar görev almış kurucu üyeler, ilçe başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya geldi. AKP Kepez İlçe Teşkilatındaki buluşmada konuşan Başkan Tütüncü, bugüne kadar görev yapmış yol arkadaşlarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her başarının karşısında duranların olduğuna değinerek, Türkiye her ayağa kalktığında, dizlerinin üzerine çöksün, derlenip toparlanamasın diye çaba sarf eden dahili ve harici düşmanlar olduğunun da altını çizdi.

TEKRAR TEKRAR İKTİDARA GETİRECEĞİZ

“Bu seçim Türkiye’nin küresel aktörlere, küresel emperyalizme karşı verdiği bir savaştır” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Nasıl ki! Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları geçtiğimiz yüzyılın başında düşmanı ülkemizden uzaklaştırdıysa, Anadolu’daki kurtuluş erleri hanımefendilerle, beyefendilerle birlikte, hep birlikte el ele verip düşmanı ülkemizden uzaklaştırdıysa, işte biz bugün Türkiye üzerinde operasyon düşleyen uluslararası emperyalist güçlerin hepsini Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta hüsrana uğratacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıs’ta tekrar tekrar iktidara getireceğiz” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez teşkilatı Antalya’nın en dinamik teşkilatıdır. Her seçimde çok önemli tecrübeler kazanmıştır” diyerek sözlerini tamamladı.  Teşkilat buluşmasına AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da katıldı.

Tutuncu,-Durmak-Yok_5

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzey Kore’den yeni füze denemesi

Kuzey Kore’den yeni füze denemesi